@Hetman_Wielki_Koronny: czemu nie, pod warunkiem że to prawdziwy złoty zegarek a nie pozłacane seiko. No i najlepiej jakbyś był szefem gangu albo kimś w tym stylu ( ͡°͜ʖ͡°)
@Hetman_Wielki_Koronny: ja to mam taka alergie na złoto ze nawet obrączkę ze ślubu mam nie złota. Ale jak masz image amerykańskiego rapera, albo ciemna karnację i to zagrasz z reszta ubiorem i fryzura to ujdzie - pod warunkiem ze to prawdziwe złoto. Widziałem ostatnio w pociągu „amerykańskich” żołnierzy, jechali do Wrocka na balety. „Amerykańskich” bo nawet po angielsku dobrze nie mówili, byli Latino, mieli dużo złota i złote zegarki -
? Nie znam reklamy szamponu, bo nie mam telewizora. Obrączki mamy super, podobają nam się obojgu. Wszystko jest dla ludzi - napisałem ze złoty zegarek trzeba dopasować do reszty, sam w sobie, w naszym kręgu kulturowym może narażać na śmieszność - co autor wątku sam podskornie czuje - stad jego pytanie. Natomiast mój kolega Hindus tak nie uważa, u niego na weselu daje się pannie młodej Ok 1 kg złota w prezentach
@Hetman_Wielki_Koronny: nie słuchaj tutaj wykopków co wąchają swoje bąki pod kołdrą xD połowa Oskarków ma teraz złote majtkowce jakieś hilfigery, guessy, korsy co bardziej ogarnięci mają jakieś bulovy na wzór datejusta, normalnie można nosić
@chuckmls: źle się wyraziłem, nie chodziło mi konkretnie o Seiko bo seiko szanuję, raczej o zamiar kupna "złotego" zegarka z niższej półki cenowej. Brat ma frederique constant za parę k pozłacanego i koperta wygląda jak kupa, o ile ryski na zegarku stalowym jeszcze można przeżyć, można to spolerować, z pozłacanym nic nie zrobisz.
Widzę, że jest zmasowany atak na mnie i na @Szinako oczerniający nas, że jesteśmy rzekomo trollami/botami. A prawda jest taka, że nie ma drugich takich tutaj jak my, którzy tak mocno wspierają Ukrainę. #wojna #ukraina #rosja
#zegarki
https://www.lesabre.pl/sklep/patek-philippe-perpetual-calendar-chronograph-5970j-001-yellow-gold/