Aktywne Wpisy
Jantus +2
Mam koleżankę od roku mamy bardzo dobry kontakt. Na przestrzeni tego roku dużo piszemy ze sobą o każdej porze dnia, rozmawiamy telefonicznie, spotykamy się. Kontakt jest ograniczone z powodu posiadania dzieci i męża, z którym się rozwodzi.
Od miesiąca wiem o niej wszystko nawet to, że miała romans z innym typkiem, ale nie wyszło. Ona ma przyjaciela, któremu wszystko mówi i z nim plotkuje, a mnie w takich kategoriach nigdy nie postrzegała.
Od miesiąca wiem o niej wszystko nawet to, że miała romans z innym typkiem, ale nie wyszło. Ona ma przyjaciela, któremu wszystko mówi i z nim plotkuje, a mnie w takich kategoriach nigdy nie postrzegała.
nic mi do tego co ktoś robi z swoim ciałem, ale skąd ta moda na losowe bazgroły w losowym miejscu?
trudno mi zrozumieć po co robić sobie coś takiego, wiem że komuś może się to podobać, ale powiedzmy sobie szczerze że wygląda to na kompletny brak gustu lub świadczy o jakiś zaburzeniach,
najcześciej widzę to u młodych kobiet, więc pewnie zaburzenia na tle hormonalnym
wiem że nikt nie pytał, no ale nie
trudno mi zrozumieć po co robić sobie coś takiego, wiem że komuś może się to podobać, ale powiedzmy sobie szczerze że wygląda to na kompletny brak gustu lub świadczy o jakiś zaburzeniach,
najcześciej widzę to u młodych kobiet, więc pewnie zaburzenia na tle hormonalnym
wiem że nikt nie pytał, no ale nie
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link