Aktywne Wpisy
stanley___ +274
dawid-poselski +18
Też was śmieszy i żenuje to Polskie podejście do aut? Albo mam pecha do znajomych, albo sporo osób ma jakieś kompleksy samochodowe. Kilka sytuacji z mojego życia:
1. Sąsiadowi auto się popsuło i mówi, że będzie nowe kupował. Znam gościa od dawna, ledwo mu na opłaty starcza (emeryt) to myślałem, że jakąś fabie 20 letnią sobie kupi. Kupił sobie jednak 5 letnie Clio. Po chwili gadki, okazało się, że kupił od AAA
1. Sąsiadowi auto się popsuło i mówi, że będzie nowe kupował. Znam gościa od dawna, ledwo mu na opłaty starcza (emeryt) to myślałem, że jakąś fabie 20 letnią sobie kupi. Kupił sobie jednak 5 letnie Clio. Po chwili gadki, okazało się, że kupił od AAA
Robił ktoś rozeznanie po stomatologach odnośnie cen?
Czeka mnie masa roboty - implanty, mosty, kanałówki itp. a wg google rozstrzał za implanty w zależności od gabinetu to 1500-4500zł za zęba (choć w to 1500 nie chce mi się wierzyć) więc wolałbym mniej aniżeli więcej zapłacić.
Szukam gdzie przyzwoicie cenowo ogarnę wszystko od a do z.
#stomatologia
Gdybym byl normikiem z 5k pensji to przed wydatkiem 15k wolalbym isc na miesiac do biedry zeby miec pakiet
Jak masz trochę czasu i szykują się serio duże koszty to czasami warto poszukać gdziś poza Wrocławiem. Jak ja czasami słyszę od rodziców jaki ceny płacą w Polsce powiatowej za wizyty u lekarzy, to ja się za głowę łapię, bo tutaj to by na mnie nie spojrzeli nawet za takie stawki a co dopiero coś zrobić.
Ja robię zęby ostatnio w luxmed bo miałem zniżki z pracy ale głównie proste
W posrednim masz skromna stome, a w dwoch ostatnich masz wszystko.
W sensie gdzie ten pakiet wykupić bo sam se to ogarne
Komentarz usunięty przez autora
@programista15cm: Aha już widzę jak biedra daje pakiet na którym zrobisz implant xD