Aktywne Wpisy
Spośród #niebieskiepaski plusujących ten wpis wybiorę jednego, który będzie mógł pójść ze mną na wesele jako osoba towarzysząca 15 sierpnia w #krakow. Warunek konieczny to wiek 23-30 lat.
#rozdajo
#rozdajo
MlCHAU +98
Mam w mieście sklep Biedronkę czynną prawie całą dobę, więc czasami jadę na nocne zakupy bez tłoku i kolejek. Dziś w nocy spędziłem na zakupach chyba z pół godziny bo kupowałem dużo rzeczy w tym zgrzewkę wody, jogurty Zott, Coca-Colę, filety z kurczaka bo akurat z indyka nie było i dużo innych rzeczy. Pełny koszyk, podjeżdżam do pani przy lodówkach i mówię: "Przepraszam czy mógłbym zapłacić w normalnej kasie?" zero reakcji pani
#bekazpis #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa
@programista15cm: i jajco, to już nawet Ukraińców u nas brakuje do pracy?
Takze praca u mnie to by byly dla nich wakacje
@programista15cm: a więc janusz biznesu z ciebie i cebulak
@programista15cm: nie w Indiach
@programista15cm: chatę miałbyś chyba obsraną xD
@programista15cm: sam sobie ogarniaj sprzątanie i ogródek(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Jak chodzi o sprzatanie i ogrodek to zdecydowanie nalezy to do drugiej grupy.
Poza tym nie chodzi o miejsce, w ktorym mieszkam tylko biznes. Nie mam jeszcze ogrodnika prywatnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@programista15cm: jak chcesz coś mieć zrobione dobrze wypada to zrobić samemu(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@Kaczypawlak: taka mądrość ludowo robotnicza? XD
@Kaczypawlak: no pewnie, zamiast sam kierować jelopami wezme kogos kto zrobi to za mnie i doliczy
@programista15cm: nie, po prostu znajomość ludzi jak ich zatrudniasz. Jak nie upilnujesz to będą się obijać a nawet się nawalą w 3 dupy(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ są też tacy co niby przychodzą do biura i gadają 8 godzin a potem wychodzą a nic nie zrobili a potem "wypłata się należy". Za dużo widziałem w branżach rolniczej, budowlanej, remontowej i pracach
@Kaczypawlak: to ja - tylko nie chodze do biura ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy sie stoi czy sie lezy 15k sie nalezy
@programista15cm: możesz pracować zdalnie, a takie julki to muszą iść do roboty, aby sobie pogadać z koleżankami, bo ile mogą w domu z kotem siedzieć?
@programista15cm: chociaż kursorem machaj przed tym kompem, bo są nawet takie firmy co kontrolują co użytkownik na kompie robi xD
@Kaczypawlak: dlugo bym sie w takiej nie utrzymal, widocznie XDDDD
@programista15cm: ej to po co ci pracownicy do sprzątania firmy jak tam i tak nie chodzisz?
@programista15cm: przez kamerkę chcesz nimi kierować czy jak? xD
@programista15cm: pracujesz w urzędzie?(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Poza tym po co przez kamerke? Przyjdzie ktoś nastepny odebrac prace.
Poza tym malo razy na drugim koncu polski zamawialem uslugi z olx i robili na zasadzie fotek na koniec?
W zeszlym tygodniu tak kazalem wyciac drzewa na dzialce.
@programista15cm: na drugą stronę Polski też by mi się nie chciało jeździć po to, ale teraz już wszystko jasne. Witam Pana premiera działkowicza(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@programista15cm: po cholerę ci działka po drugiej stronie Polski? Ile razy tam zajrzysz w roku?