Wpis z mikrobloga

@Kaczypawlak: wiesz, strukturyzacja czasu sklada sie z rzeczy, ktore musisz zrobic osobiscie i z takich, ktore moga za Ciebie zrobic inni.

Jak chodzi o sprzatanie i ogrodek to zdecydowanie nalezy to do drugiej grupy.
Poza tym nie chodzi o miejsce, w ktorym mieszkam tylko biznes. Nie mam jeszcze ogrodnika prywatnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

wiesz, strukturyzacja czasu sklada sie z rzeczy, ktore musisz zrobic osobiscie i z takich, ktore moga za Ciebie zrobic inni.

@programista15cm: jak chcesz coś mieć zrobione dobrze wypada to zrobić samemu(σ ͜ʖσ)

Jak chodzi o sprzatanie i ogrodek to zdecydowanie nalezy to do drugiej grupy.

Poza tym nie chodzi o miejsce, w ktorym mieszkam tylko biznes. Nie mam jeszcze ogrodnika prywatnie ( ͡
jak chcesz coś mieć zrobione dobrze wypada to zrobić samemu(σ ͜ʖσ)

@Kaczypawlak: taka mądrość ludowo robotnicza? XD

to zamów po prostu firmę, która się tym zajmuje, a nie na etat bierzesz dwie osoby, outsorcing to się nazywa(σ ͜ʖσ)

@Kaczypawlak: no pewnie, zamiast sam kierować jelopami wezme kogos kto zrobi to za mnie i doliczy
taka mądrość ludowo robotnicza? XD

@programista15cm: nie, po prostu znajomość ludzi jak ich zatrudniasz. Jak nie upilnujesz to będą się obijać a nawet się nawalą w 3 dupy(σ ͜ʖσ) są też tacy co niby przychodzą do biura i gadają 8 godzin a potem wychodzą a nic nie zrobili a potem "wypłata się należy". Za dużo widziałem w branżach rolniczej, budowlanej, remontowej i pracach
to ja - tylko nie chodze do biura ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@programista15cm: możesz pracować zdalnie, a takie julki to muszą iść do roboty, aby sobie pogadać z koleżankami, bo ile mogą w domu z kotem siedzieć?

Czy sie stoi czy sie lezy 15k sie nalezy

@programista15cm: chociaż kursorem machaj przed tym kompem, bo są nawet takie firmy co kontrolują co użytkownik na kompie robi xD
@Kaczypawlak: mowimy o kilku innych rzeczach. Ja mam swoj biznes, mam tez "etat" w IT.

Poza tym po co przez kamerke? Przyjdzie ktoś nastepny odebrac prace.
Poza tym malo razy na drugim koncu polski zamawialem uslugi z olx i robili na zasadzie fotek na koniec?
W zeszlym tygodniu tak kazalem wyciac drzewa na dzialce.
Poza tym po co przez kamerke? Przyjdzie ktoś nastepny odebrac prace.

Poza tym malo razy na drugim koncu polski zamawialem uslugi z olx i robili na zasadzie fotek na koniec?

@programista15cm: na drugą stronę Polski też by mi się nie chciało jeździć po to, ale teraz już wszystko jasne. Witam Pana premiera działkowicza(σ ͜ʖσ)
Pobierz
źródło: QUJDREVGfjQrJiR2eTxzIWh-cCw_ZX13P2ZoZ3lxY2EyazZrITc4OC1qIil5dmlifHxgdmF0Ynhnd2B1ZXRnYn99fSg5NTAiIyExLj9pOyUtZi8

@programista15cm: po cholerę ci działka po drugiej stronie Polski? Ile razy tam zajrzysz w roku?