Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.

Zapaczony +37
jest aktualnie coś lepszego niż #lycamobile 5zł -> 1 gb -> 30 dni?
#internetmobilny #orange #play #plus
3zl. Masz 300mb na miesiąc i można autoodnowe włączyć, samo z salda pobierze te 3zl.
Dodatkowo możesz dokupić internet.
1gb = 1zl.
Więc za 4zl masz 30min do wszystkich, 30smsow, oraz 1300mb ;-)
Dlatego wkleiłem druga opcja z virgin za 3zl
tylko czy ta oferta na pewno jeszcze działa?
na stronie na samym dole napisali "sprawdź aktualną ofertę na kartę" sugerując, że ta jest nieaktualna? xD
https://virginmobile.pl/blog/wprowadzamy-pakiety-mini
Play pobiera co miesiąc 5 zł, ale jak nie masz nic na koncie, to nic nie pobierze. Sam tak korzystam z 1 GB za 5 zł.
Kupujesz starter. Doładowujesz tyle, żeby było na pakiet i po zakupie pakietu konto się wyzerowało.