Wpis z mikrobloga

byłem przed chwilą z psem na porannym spacerze. jak zwykle obszczał płot przy posesji i nasrał przy furtce tak by tajger wszedł jak będzie szedł do roboty pchać wózki. mądry pies.

ale to akat nie jest ważne.

spojrzałem w okna meliny, akat w oknie stała kobra i jarała szluga. podniosła ALA koszule nocną [pewnie po Ś.P. Pani Marii, wszystko zagarnęli #!$%@? menele] i pokazała cycki, które oparły się na parapecie. pomachała, włożyła palec w usta i potem wykonała gest jakby robiła loda.

myślę sobie co tu się #!$%@?ło ale odwracam się za siebie a tam robert do niej macha. pewnie czekają na to jak wyjdzie tajger do roboty nagrywać szeptognioty w kiblu.

A2 to jak myślicie widzowie fani. mam pewien pomysł że jakby ogłoszenia z odbiorem osobistym robić w Auchan i umawiać kupców tak by szli do Biura Obsługi Klienta i poprosili o zawołanie uszatego przez radiowęzeł? anowaśnie

ewentualnie ustawiać z ogłoszeń pedałów na seks w męskiej toalecie w M1 ale pod warunkiem że sami podejdą to gościa w niebieskim kombinezonie który kręci się po auchan albo przy wózkach na zewnątrz. ale nie wiem nic nie wiem. #bonzo #patostreamy
  • 3