Wpis z mikrobloga

zesranie wykopowej onucy vol.2137 @Aquamen
https://wykop.pl/wpis/70853467/chyba-moj-ulubiony-wolontariusz-walczacy-na-ukrain
Postanowił sobie zrobić wpis o najemniku, co to niby nie walczył tylko pocykał sobie fotki na Ukrainie i uciekł do domu. No więc namierzyłem gościa (dość popularny ochotnik z Francji, weteran legii cudzoziemskiej). Znalazłem nagranie z misji bojowej w której brał udział - słynny film od civ diva, gdzie są na patrolu gdzieś w okolicach Chersonia https://youtu.be/wxz4dlwSqIY?t=335 (to ten z trupią czaszką na naszywce). Typek dodatkowo ma nagrania jak szkoli ukraińskich ochotników w Kijowie i w innych miejscach.

Oczywiście onuca się zesrała i po 15 minutach zaczął usuwać wpisy, które obnażają jego oczywiste kłamstwa.
#ukraina #wojna #rosja
fukinloner - zesranie wykopowej onucy vol.2137 @Aquamen
https://wykop.pl/wpis/7085346...

źródło: aDDNqjZ_460s

Pobierz
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aquamen: Tak, wiem. On twierdził, że całe grupy etniczne to podludzie. Ja tak nazywam JEDNOSTKI, które swoim zachowaniem (np. popieranie i wspieranie FR w mordowaniu niewinnych ludzi) SAME SIEBIE pozbawiają miana człowieka. Robią z siebie bezrozumną masę biologiczną zdolną tylko do bestialstwa.
  • Odpowiedz
@Gammaman:

popieranie i wspieranie FR w mordowaniu niewinnych ludzi) SAME SIEBIE pozbawiają miana człowieka.

Ani razu czegoś takiego nie zrobiłem Artemku, podaj jakiś bardziej sensowny powód dla którego twój wąs się zwęża.
  • Odpowiedz
@fukinloner: ja tego typka śledziłem jak zapowiedział wyjazd i chyba nawet mieliśmy krótka rozmowę na insta xD obrzydliwe nabity kasą koleś, zostawił żonę i dziecko w Monako i pojechał walczyć na Ukrainę bo kiedyś obiecał koledze z którym był w legi, że będzie z nim walczył w razie czego. Miał kilka przypałów na Ukrainie, dużo ludzi mu pisało, że ma wracać spowrotem do żony i dzieci i chyba na jakiś
  • Odpowiedz
@fukinloner: mial kiedyś sporo relacji z wojny jak był w pełnym camo gdzieś w krzakach ze snajperka, nawet chyba samochód czy dwa kupił. Wiem, że przy powrocie musiał kupić, żeby wrócić z frontu bo ich sie rozsypał dzień przed chyba. Sporo relacji wrzucał i teraz wszystkiego nie pamiętam ale wiem że był jakiś przypal że ktoś o kradzież czegoś osadził i się śmiał, że po co on ma kraść jak
  • Odpowiedz
@fukinloner: było na początku jak pojechał... Jemu chyba sława i zasięgi nie potrzebne ale o żonie i dziecku dużo pisali. Niestety tak robią mężczyźni obiecał i dotrzymał słowa. A o co się pruje ten wykopek onuca? XD bo to że był na polu bitwy to pewne bo wrzucał z bravo bandito relacje z jakiś akcji i czasami w komentarzach sobie gadają o wojnie. Bravo siedzi po dziś dzień i wrzuca
  • Odpowiedz
@fukinloner: czy wiesz że na zachodzie Ukrainy banderowcy dziś podpalili jedną Prawosławną cerkiew, i zrobili atak na inną? 200, oczywiście, banderowców włamali się w cerkiew, używali lakrymatorów.
Mogę dać linku na wiadomość.
I ci banderowcy, atakujący cerkwi, dziś są tymi z kim Polakom mówią się solidaryzować...
  • Odpowiedz