Aktywne Wpisy
#przegryw
Kucze aż 38% młodych meszczyzn głosuje na konfederację ehhh ja nie lubię konfederacji bo to ruskie onuce ale wydaje mi się że to wina j000lek które odrzucając i wyśmiewając wygląd mężczyzn zepchnęły ich w ręce radykalizmu. Nie jest dobrze chuopy coraz bardziej skrajna nam się robi scena polityczna niedługo nie będzie pis vs po tylko konfederacja vs lewica i jusz w ogóle nie będzie dialogu zandego i współpracy ponad podziałami tylko
Kucze aż 38% młodych meszczyzn głosuje na konfederację ehhh ja nie lubię konfederacji bo to ruskie onuce ale wydaje mi się że to wina j000lek które odrzucając i wyśmiewając wygląd mężczyzn zepchnęły ich w ręce radykalizmu. Nie jest dobrze chuopy coraz bardziej skrajna nam się robi scena polityczna niedługo nie będzie pis vs po tylko konfederacja vs lewica i jusz w ogóle nie będzie dialogu zandego i współpracy ponad podziałami tylko
#pogoda ##!$%@?
A żadnego ochłodzenia, niestety, nie ma. I nie będzie. Jesteśmy skazani na tą wiecznie ciepłą #!$%@?.
@2aVV: Kilka dni anomalii w styczniu w zamian za listopad w marcu? No super opcja xD
A potem ktoś złośliwy wymyślił Internet i można sprawdzić, że warmisko-mazurskie nie jest enklawą odcięta od reszty kraju. I wszędzie dodatnia anomalia jest podobna.
I powtórzę pytania: czy spodziewałeś się +30 w marcu?
Chłopski rozum rządzi. Pewnie 5G zabija krowy w twojej zabitej dechami wiosce.
Beka ze spoconego wykopka z wykresikami xDDDDDDDDDDDDDDDd
Większość upalarzy walczy dłużej zanim stwierdzi, że są idiotami.
Aczkolwiek argument "gruby przegryw" to mój ulubiony. Jest to maksimum intelektu upalarzy.
Ale liczę na trochę więcej inwencji z twojej strony. Przynajmniej próbuj nawet jeśli wiemy, że wyjdzie słabo.
Komentarz usunięty przez moderatora
Napisz wreszcie coś śmiesznego to może uwierzymy, że miał to być żart.
Chociaż każda pogoda lepsza od upału. I każda gorsza od mrozu i śniegu.
Nic więcej na ten beznadziejny przypadek nie mogę pomóc.
Najpierw piszesz tak, a potem się cieszysz z ochłodzenia i zimowych temperatur w wiosnę. Widzisz swoją hipokryzje, zimiarzu?