Aktywne Wpisy

Tyrande +162
Jako, że są święta to nie może zabraknąć pierogów z kapustą i grzybami. Więc się dzisiaj do tego zabrałam.
Ale nie chce mi się lepić iluś tam pierogów, więc zrobię 1 dużego pieroga. Jak powiedziałam tak zrobiłam. Zagniotłam ciasto, rozwałkowałam i nadziałam kapustą z grzybami.
Niestety nie zmieściłby mi się do garnka, więc musiałam go zwinąć w taki zawijas. O dziwo po ugotowaniu utrzymywał się na powierzchni wody jak każdy inny pierożek,
Ale nie chce mi się lepić iluś tam pierogów, więc zrobię 1 dużego pieroga. Jak powiedziałam tak zrobiłam. Zagniotłam ciasto, rozwałkowałam i nadziałam kapustą z grzybami.
Niestety nie zmieściłby mi się do garnka, więc musiałam go zwinąć w taki zawijas. O dziwo po ugotowaniu utrzymywał się na powierzchni wody jak każdy inny pierożek,

Rafonixkozak2008Pl +343
Potężna Unia jak zawsze z rigczem, a konfiarze i onuce dupa cicho ʕ•ᴥ•ʔ #uniaeuropejska #ue #nintendoswitch #nintendo #konfederacja

Szacunek dla tego pana
Co nie znaczy, że USA ostoja wolności też powinny banować
Mają pełne prawo do zakazywania takich aplikacji jak tylko chcą. Szczególnie że ta jest groźna dla młodzieży, a ekonomicznie uzasadnione z powodu tego, że Chiny zaczęły banować pierwsi.
To, że Amerykanie nie wychowują swoich dzieci to nie powinno być powodem do banowania TikToka
Chiny to państwo totalitarne więc sobie zbanowali
Czemu amerykanie w USA mają nie robić tego co im się wydaje najlepsze dla ich samych i nich w kraju? Bo ich wolność jest rozciągnięta na cały świat, którego nie kontrolują? A co to Trocki walka o rewolucję światową?
mają swój Tiktok gdzie mogą robić co chcą
Serio, polecam obejrzeć chociaż fragment przesłuchania, bo z przesłuchaniem to nie miało nic wspólnego