Wpis z mikrobloga

Weźcie się ku*wa doedukujcie z polityki, co was obchodzą jakiekolwiek obietnice konfederacji na podatki 0% skoro ta partia tego nie zrobi bo nie będzie samodzielnie rządzić, musiałaby zdobyć 40% głosów co jest niemożliwe kilka miesięcy przed wyborami, rozumiecie? (też nigdy nie będzie możliwe w przypadku partii która nie ma programu dla wielu grup społecznych). Wzywam do powrotu do rzeczywistości, głosujemy między dalszą dyktaturą pisu (która najwyżej przekupi sobie kilku posłów konfederacji) a opozycją złożoną z wielu partii które będą musiały się dogadać. TO TAK NIE DZIAŁA ŻE MEMCEN z 15% poparciem zlikwiduje 500+ i obniży podatki, wracać na ziemię i zająć się rzeczywistymi sprawami
#bekazprawakow #4konserwy #neuropa #bekazkonfederacji #polityka
  • 33
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Co ty mi pokazujesz jak głosowali ludzie w wyborach. Pokaż statystyki jak politycy głosowali w sejmie. Lewica jest najbliżej Pis-u.

@lucer: Proszę, wotum nieufności dla czarnka. Ciekawe jak k0nfa głosowała. A no tak... Jak zwykle wszyscy nie mieli zdania i jak zwykle przypadkiem ten brak zdania był na korzyść PiSu. Tacy antysystemowcy z k0nfy
Kryspin013 - >@Kryspin013: Co ty mi pokazujesz jak głosowali ludzie w wyborach. Pokaż...

źródło: Screenshot_2023-03-25_13-03-52

Pobierz
  • Odpowiedz
@xiv7: o łał, widzę że szambo które cały mainstream próbował schować pod dywanem wybiło z 40% siłą XDDDDD
Jak ludzie przestaną wierzyć w to że korwin to nowy hitler i zaczną realnie rozmawiać z ludźmi którzy ich popierają to może zrozumieją czemu #!$%@? co drugi młody chłop chce głosować na konfederację. #!$%@? tym ludziom raczej nie skłoni że będą głosować na empatyczną lewicę XDDD
  • Odpowiedz
@Kryspin013: no, jakby zagłosowali za to pewnie by przeszło XD

@tomo1111: no tak, bo przecież wynik głosowania był znany przed głosowaniem.

Druga sprawa to, "jakby i tak przeszło" to co im szkodziło zagłosować za? PiS by się obraził?
  • Odpowiedz
@Tymajster: To głosuj na mnie to też wszystko zmienię. Wierzenie w obietnice wyborcze każdej partii to jak wiara w św. Mikołaja. Prezent dostaniesz jak sam sobie kupisz.
  • Odpowiedz
głosujemy między dalszą dyktaturą pisu (która najwyżej przekupi sobie kilku posłów konfederacji)

@xiv7: XDDD ty widziałeś wyniki chociaż jednego głosowania w sejmie? Chyba nie bo napisałbyś "głosujemy między dalszą dyktaturą pisu (która najwyżej przekupi sobie wszystkich posłów PO)" głosują jednomyślnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kryspin013: pójdę dalej, co im szkodziło zagłosować za. Mogli zagłosować na cokolwiek, bez wpływu na wynik głosowania.

@tomo1111: zawsze płaczą ze swoją retoryką, że jak oni się wstrzymali w drugim głosowaniu to jest równoznaczne z głosowaniem przeciw. No to teraz ja lecę ich retoryką tylko w przypadku pierwszego głosowania wstrzymanie się oznacza głosowanie za.
  • Odpowiedz