Wpis z mikrobloga

@Raadoslaw: A no możliwe bo w folderze Android jest 400mb zajętego w takim razie czemu mi pokazuje w zakładce Pamięć że aplikacje(dane aplikacji i multi) biorą mi 542mb z pamięci wewnętrznej...
  • Odpowiedz
@ibeafraidi: Na tym nieoficjalnym ROMie możesz sobie ładnie ustawić w ustawieniach na jaką pamięć mają lądować appki. Możesz też wybrać domyślną kartę SIM do dzwonienia, bo w oficjalnych ROMach musisz za każdym połączeniem wybierać, z której karty chcesz je wykonać.

Ale jest jedna wada- ma buga z nagrywaniem dźwięku w dyktafonie i kamerze- mocno trzeszczy. W rozmowach jest normalny.

@Raadoslaw: Stable 4.0 tak mnie zniechęcił do oficjalnych ROMów (najbardziej irytowały
  • Odpowiedz
@wielooczek: Akurat domyślna karta do dzwonienia mi nie jest potrzebna ponieważ druga karta to karta z internetem mobilnym. No ten bug z dzwiękiem troche wyklucza... Mam nadzieje ze ogarną te bugi raz dwa :P
  • Odpowiedz
@ibeafraidi: To dziwne, bo jako drugą kartę mam Aero2 i na oficjalnym ROMie za każdym razem, gdy chciałem zadzwonić pytało mnie z jakiej karty chciałem to zrobić.

@Raadoslaw: Aha, przypomniałem sobie kolejnego buga z 4.0, który również występował (choć rzadziej) na 5.0- aplikacje, które kupiłem na Google Play pokazywane były jako niekupione i nie mogłem ich pobrać ani ponownie kupić (wyskakiwał błąd) :P
  • Odpowiedz