Aktywne Wpisy

No ja #!$%@?. Wystawiłem zestaw czasopism na OLX - jakiś gość pisze czy może osobno jeden numer. Odpowiadam że nie i myślę że fajrant, ale nie. Teraz się dowiaduje że dostałem ocenę negatywną ocenę od kupującego: "Pan nie chciał mi sprzedać osobno jeden numer".
To jest normalne że ludzie mogą ci wystawić ocenę za sprzedaż nie kupując od ciebie niczego?
#olx #januszeolx #allegro
To jest normalne że ludzie mogą ci wystawić ocenę za sprzedaż nie kupując od ciebie niczego?
#olx #januszeolx #allegro

Ana77 +4
Jutro mam pierwsze spotkanie z terapeutą, #!$%@? nie idę, rano odwołuje. Nie będę opowiadać o swoich smutkach i problemach obcej osobie za 200 zł/h. Nic mi nie pomoże to w moim kłopotach, ChADu nie wyleczy. Dobrze myślę?
Czy jest coś bardziej żalosnego niz opowiadanie co mamusia mówiła jak miałam 10 lat? To zbyt osobiste.
Chlopy wiem, że sie ze mną zgodzicie. Ja chyba ma takie malo damskie podejście do tematu. Chyba wole
Czy jest coś bardziej żalosnego niz opowiadanie co mamusia mówiła jak miałam 10 lat? To zbyt osobiste.
Chlopy wiem, że sie ze mną zgodzicie. Ja chyba ma takie malo damskie podejście do tematu. Chyba wole
Stany Zjednoczone:
58,281 dead[49] (47,434 from combat)[50][51]
303,644 wounded (including 150,341 not requiring hospital care)[A 8]
Inwazja Rosji na Ukraine, 24 February 2022 – present ( 1 rok):
Rosja: 200,000 killed and wounded
Ciekawe że w Rosji nie ma protest songów, filmowcy nie opluwaja Putina, "światowi" literaci nie szkalują idei Federacji, nie pali sie flag, studenci nie protestują itp. :D
No ale się nie znam i trochę #prowokacja
#wojna #wojnawietnamska #rosja #ukraina #stanyzjednoczone
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Medvedev Threatening West With Nuclear Weapons Again
23.03.2023, 3:44
https://charter97.org/en/news/2023/3/23/541105/
„Czy zagrożenie konfliktem nuklearnym minęło? Nie, nie minęło, wzrosło. Każdy dzień dostarczania obcej broni na Ukrainę w końcu przybliża tę bardzo nuklearną apokalipsę” – powiedział poplecznik dyktatora Władimira Putina.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Wojna_sprawiedliwa
jest to wojna obronna, która stanowi odpowiedź na bezprawną agresję;
istnieje realna szansa na jej wygranie;
celem ataku nie jest ludność cywilna;
przemoc stosuje się tylko w przypadkach uzasadnionych.
Trzeciego warunku nie można spełnić w przypadku wojny nuklearnej...
Komentarz usunięty przez autora