Wpis z mikrobloga

Serduszko się raduje z tego jak rośnie poparcie #konfederacja

A jeszcze bardziej z tego jak #neuropa musi robić fikołki cały czas i spamować na tych tagach.

Czemu jakoś nie widzę dobrych rzeczy i inicjatyw lewicy, tylko tracą czas żeby pluć na konfederacje.
Jak nie od onuc to znowu wymyślają sobie jakieś koalicje z pisem.

Cieszę się że konfa uzyska wysoki wynik, bo w końcu będzie szansa że coś w tym kraju zmieni się na lepsze.

Te socjalistyczne mordy z pisu, po i lewicy przestaną #!$%@?ć to społeczeństwo,
banda imbecyli która licytuje się jak przekupić wyborców własnymi pieniędzmi.

Idiokracja.

#polityka #bekazlewactwa #bekazpisu
Pobierz scarecrov - Serduszko się raduje z tego jak rośnie poparcie #konfederacja 

A jeszcze...
źródło: image - 2023-03-21T180721.223
  • 11
@Trelik: W PiSowskich sondażowniach na zlecenie firm krzaków z Estonii. Jak najbardziej, uwielbiam pompować ten balonik przed wyborami, to typowe zjaiwsko dla kuców przed wyborami żyją we własnej bańce i przyjmują tylko dobre wiadomości, a potem zderzenie z pociągiem zwanym rzeczywistością ( ͡° ʖ̯ ͡°) Aż mi się przypomniało ostatnie znalezisko faraona żeby nie wierzyć sondażom xD Szczególnie tym nieprzychylnym.
@Trelik: Nie były, poparcie oscyluje około 6%. Konfederacja ani nie zyskuje ani nie traci. Powodów jest kilka i nie chce mi sie ich wymieniać, w każdym razie konfederacja w pzeciwieństwie do PSLu zawsze ma zawyżone poparcie, co wynika z elektoratu. Jak dobrze pójdzie to jeszcze rozbiją się o próg. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jeszcze w sierpniu konfa miała mocarne 3% w sondażach.
Pobierz Jariii - @Trelik: Nie były, poparcie oscyluje około 6%. Konfederacja ani nie zyskuje ...
źródło: comment_16617708852kHnsVgAOvukMjmDWrxYqF
@Trelik: Ano, może tak być. Do pazdziernika daleko. A protokół Hitlera w ciaągle w grze. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chociaż bardziej mnie teraz zastanawia wspólna lista opozycji.
@Trelik: Niby wspólna lista to dobry pomysł, ale gnije na samą myśl, że konfa mogłaby wtedy wprowadzić 40-50 posłów. Co jest o tyle zadziwiające, że konfa ma największy elektorat negatywny, wiekszy nawet od ministra zero, a to sztuka.
@Jariii: ma też największy elektorat "nie mam zdania", więc o tych wyborców jest walka, a oni nie siedzą na wykopie, więc na nic twój trud tutaj. Wyborcy na wykopie mają już wyrobioną opinię i raczej ich nie zmienią do wyborów.
@Trelik: Elektorat nie mam zdania tylko częściowo może głosować na konfederację. Tylko 18% wyborców dopuszcza możliwość głosowania na konfę to elektorat niezdecydowany, elektorat PiSu i SDPLu. I to główny powód dlaczego PO skręca w lewo. Pozostali wyborcy raczej wydłubią sobie oczy. Ja nie gnoje konfy na wykopie dla polityki, po prostu wiele lat temu konfiarze podnieśli mi ciśnienie właściwie nawet nie oni, tylko ówczesny UPR, a nawet byłem w 1994 roku