Wpis z mikrobloga

Dawno w sumie tutaj nie postowałem... co tam słychać chłopaki? Trzymacie się?

Nie będę ukrywał, że czytam ukradkiem @olaf_wolominski i @sildenafil bo to mega ogarnięte chłopy są (ʘʘ) Kopalnia wiedzy i trafnych spostrzeżeń.

Dla pocieszenia powiem, że w ostatnich miesiącach dość dużo czasu spędzam poza domem i jestem pozytywnie zaskoczony jak wśród zwykłych, nieświadomych facetów tzw. normictwa przedziera się świadomość #blackpill Nieraz jak słucham tego co mówią o istocie wzrostu, twarzy, frame'u, włosów, wielkości knagi to chce się powiedzieć - NATURA! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bawi mnie niezmiernie kiedy tutejsze normictwo próbuje nas przekonać, że istotność wyżej wymienionych cech to urojenia piwniczaków, a spędzając dużo czasu "z ludźmi" okazuje się, że przeciętny blackpillowiec jest i tak baardzo łagodny w opisie rzeczywistości. Paradoksalnie tutejsze normictwo spędza chyba jeszcze więcej czasu w piwnicy i żyje bardziej urojeniami o pięknym i sprawiedliwym świecie, gdzie kobiety są delikatne, miłe i kochane, niż rzekome przegrywy widzące wszystko w czarnych kolorach ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Cóż, przegrywy na wyparciu są najgorsze, pamiętajcie.

#przegryw
  • 2