Aktywne Wpisy
Linnior88 +16
Jak sobie radzić z popędem będąc stara samotna baba przed 30 (╥﹏╥)
Ksiega_dusz +78
Mam w pracy analityczkę na stanowisku „Analityk Systemowy”. Oczywiście przebranżowiona w czasach ssania i gdzie brano do IT każdego kto miał puls i umiał powiedzieć słowo „JSON”. Jest po „europeistyce”. Była też na Erasmus, podczas gdy ja waliłem konia z depresji (żadna mnie nie chciała) i uczyłem się po nocach na kolokwium z języka C.
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
@Azurusek: https://img.freepik.com/premium-zdjecie/pusty-pokoj_38432-44.jpg
Tam widać Chińczyków, którzy się tym przejmują. :-)
@Azurusek: Już raz to pisałem, ale powtórzę - Z wykopkami żyjącymi w swojej bańce informacyjnej i którym by się przydał kubeł zimnej wody na łeb, jest taki problem, że ciągle nie rozumieją, że w pojęciu globalnym dla wielu ludzi ta wojna to jakiś konflikt na post-sowieckim zadupiu świata który
@Azurusek: no to zajebisty ten trybunał karny taki nie za suwerenny.
natomiast jak jakis miedzynarodowy trybunał ma byc na usługach usa czy innego panstwa to #!$%@?ć go.
@Azurusek: w zachodnich mediach
Tak jakby do tej pory Xi był ulubieńcem zachodnich obywateli, a media stawiały Chiny za wzór cnót xD
Wcale Europa i Stany nie jebią po Chinach od lat xD