Aktywne Wpisy

Kasahara +151
Depresja trójboisty
Nie jestem osobą, którą by kiedykolwiek się żaliła; mimo, że większość mojego życia była pod górkę. Tytułem też nie chce obrażać osoby zmagających się z o wiele poważniejszymi problemami, przy których moje to pikuś.
Ano ale co się stało?
Z znowu wylądowałem w szpitalu. I to po raz kolejny właściwie nie w związku z powikłaniami tego co robię. W poniedziałek córka przyniosła jelitówkę, jak to dzieciak nie spał człowiek cały
Nie jestem osobą, którą by kiedykolwiek się żaliła; mimo, że większość mojego życia była pod górkę. Tytułem też nie chce obrażać osoby zmagających się z o wiele poważniejszymi problemami, przy których moje to pikuś.
Ano ale co się stało?
Z znowu wylądowałem w szpitalu. I to po raz kolejny właściwie nie w związku z powikłaniami tego co robię. W poniedziałek córka przyniosła jelitówkę, jak to dzieciak nie spał człowiek cały

W poniedziałek miałem okazję być poddany zabiegowi obrzezania. Wynikało to głównie z problemów związanych z liszajem twardzinowym, który zaczął być problemem na napletku.
Jeżeli ktoś chciałby się poradzić, uzyskać kontakt do dobrego specjalisty, zajmującego się tym zabiegiem, to chętnie odpowiem na Wasze pytania.
Szczerze? Najbardziej bałem się estetyki po zabiegu, a wyszło naprawdę super. Nie mam żadnych powikłań, penis wygląda przyzwoicie, więc nie mam na co narzekać.
Za zabieg zapłaciłem 2,4k zł, w cenie tego mam darmowe konsultacje, wizytę kontrolną oraz histopatologię wyciętego napletka.
Ogólnie - polecam.
Z wyrazami szacunku
Abram Wildenstein
Warszawa, Szpital Mazovia. Metoda - obrzezanie Low & Tight
@Ksiezycowy
Zabieg trwał 45 min, włącznie z przygotowaniem do niego. Powrót do domu tego samego dnia, łyknąłem tylko jedną tabletkę przeciwbólową po powrocie, a w kolejnych dniach już nie były mi one potrzebne.
Szczerze? Myślałem, że będzie dużo gorzej, a następnego dnia już normalnie zdalnie pracowałem. Muszę tylko 2 razy dziennie zmieniać opatrunek do czasu wypadnięcia szwów, co może trwać około
Zobaczymy za trzy-cztery tygodnie, słyszałem, że to trochę mit z tym czuciem, więc nie mam zamiaru na razie się tym przejmować.