Wyjaśni mi jakiś ekspert dlaczego jak mam założone słuchawki i pogłaskam kota to wywala mi kartę dźwiękową? xD Jest zewnętrzna, na USB. Muszę ją wyjąć i włożyć, żeby z powrotem był dźwięk. Nie przeszkadza mi to ale teraz dopiero odkryłem tą zależność i jestem strasznie ciekawy. Wcześniej myślałem, że wywala w przypadkowych momentach, teraz już to zbadałem wieloma próbami i kotek mi psuje ewidentnie :D #elektronika #wtf #kiciochpyta #koty
Ale jak to działa, że potrafi przez moją rękę, potem głowę przejść do słuchawek i wywalić kartę? :D
Ciało człowieka składa się w 60...70% z wody, a słuchawki są widocznie najlepszym uziemieniem w danym momencie. Spróbuj głaskać kota siedząc boso na podłodze.
Jest zewnętrzna, na USB. Muszę ją wyjąć i włożyć, żeby z powrotem był dźwięk. Nie przeszkadza mi to ale teraz dopiero odkryłem tą zależność i jestem strasznie ciekawy. Wcześniej myślałem, że wywala w przypadkowych momentach, teraz już to zbadałem wieloma próbami i kotek mi psuje ewidentnie :D
#elektronika #wtf #kiciochpyta #koty
Nie głaskaj kota. Zamykam temat :)
Ciało człowieka składa się w 60...70% z wody, a słuchawki są widocznie najlepszym uziemieniem w danym momencie. Spróbuj głaskać kota siedząc boso na podłodze.
XDD