Aktywne Wpisy
Mirkwood +9
Dobra, puśćmy wodze fantazji. Jakbyście byli miliarderami to co byście kupili lub zrobili?
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Talaxin +62
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Ale wszyscy zapominają jaki był tak naprawdę rzeczywisty powód dla którego Lewy odszedł, bo pewnie większość z was nieamieta, ale między lewym a bayernem toczyły się już wtedy rozmowy odnośnie przedłużenia kontraktu i byli blisko zostania lewego w Monachium. Powodem dla którego stało się inaczej jest to, że Bayern aktywnie szukał zastępcy Lewandowskiego na przyszłość w osobie halanda. Jak lewy się o tym dowiedział to się #!$%@?ł, że Bayern stara się mieć plan B na moment w którym Lewy będzie się zbliżał do końca kariery i poczuł, że jego pozycja jako numer 1 w zespole została zagrożona. Dlatego postanowił odejść. I nie dlatego, że mu tak Barca się podobała, bo wiadomo, że od lat chciał grać tylko w realu. Wtedy po prostu Barca była jedynym z wyborów które mu pozostało bo lepsze kluby były już mocno obsadzone napastnikami. #mecz #pilkanozna #fcbarcelona #lewandowski #bayernmonachium
Niestety - w Bawarii nadal ten kompleks dominuje.
Co nie zmienia faktu że Lewy jest żywą legendą Bayernu bo nastukać w klubie 344 gole a w całej bundeslidze od początku grania w niej