Aktywne Wpisy
elozapiekanka +598
W szkole miałem typa ktorego matka skończyła liceum z moją matką i miałem porównanie co do zycia
Koleś jeździł z ojcem na mecze, wakacje, do aquaparku ( mieszkamy koło Niemiec więc tam jeździł) co chwilę remont pokoju
Dodam że w szkole zawsze miał hajs żeby coś kupić na śniadanie a nie gówno kanapki
McDonald's czy firmowe napoje, serki Monte a nie #!$%@?
Matka kupowała czokoszoki i mówiła że to lepsze niż oryginal
Koleś jeździł z ojcem na mecze, wakacje, do aquaparku ( mieszkamy koło Niemiec więc tam jeździł) co chwilę remont pokoju
Dodam że w szkole zawsze miał hajs żeby coś kupić na śniadanie a nie gówno kanapki
McDonald's czy firmowe napoje, serki Monte a nie #!$%@?
Matka kupowała czokoszoki i mówiła że to lepsze niż oryginal
ZenujacaDoomerka +94
Zaczęłam czytać w internecie wątek onlyfanowski
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Niech się nie przejmuje
miłość jest przelotna a...
CHWALA IMPERIUM TRWA WIECZNIE
Przez takich jak Ty to potem Polacy sie boja gebe otworzyc.
Bo zawsze znajdzie sie taki, co to sie publicznie #!$%@? a reszta sie boi morde otworzyc ze nie ma racji.
Nic osobistego.
Po prostu zeby rozmawiac w kazdym obcym jezyku to trzeba sie go ponownie uczyc na
W którym angielskim czasie jest zadane to pytanie w memie według ciebie?
A zadane jest w j.angielskim zrozumialym dla mnie, Pana Opa @Uuroboros oraz pozostalej 90 osobowej reszty.
Tylko Tobie cos nie pasuje. XD
@Niedobry: Chłopie co Ty chrzanisz? Did + czasownik w past simple jest gramatycznie niepoprawne i nikogo nie obchodzi, że Ty gdzieś na wiosce w UK usłyszałeś od kogoś, że tak można mówić. Dla mnie wykładnią są książki a nie wykopek który mówi że jest inaczej.
No ale tak z
A jesli taki Manchester lub Edynburg lub Dublin to wiochy...
XD
Nie wiem czemu tak jest ze to ze mozesz miec racje ale i tak Twoje regulki magicznie przestaly dzialac gdy tylko opuscilem kiedys granice kraju.
I kurde. Najgorszy ten caly angielski. Ciezko przekonac tam tych ludzi zeby mowili poprawnie.
Hihi.
Z facetem ktory wystawial ta karte bys sie jednak ni #!$%@? nie dogadal.
Ja wtedy prawie ze kontraktu nie stracilem.
Bo Twoja ksiazka mowila ze Szef
No ale jak w MANCHESTER na przerwie w kantynie tak mówią, to zwracam honor lingwiście.
Nie poprawiajcie gramatyki obcym ludziom w obcych Wam jezykach.
Zawsze jest to glupie i pretensjonalne. Ktokolwiek ma cokolwiek wspolnego z "powazniejszym bywaniem" w miedzynarodowych zespolach. Od razu bedzie trzymal sie od Was z daleka.
I swoja grupe/firme tez. XD
Na przerwie w fabryce w kantynie sprzataczka ma wiecej kultury i taktu niz Ty teraz.
I Ona zna j.angielski. XD
Aha. xD
I nikogo z Anglikow nie pouczam. Hihi.
Na Twój język to, w wolnym tłumaczeniu: żech się wziołeś wkurzyłeś że hej.
Zapal sobie ziółko po pracy na zbicie ciśnienia.
@Niedobry: Jakie moje regułki? Mówisz o zasadach gramatycznych? I że przestały działać? One cały czas działają, tylko taka jest smutna prawda, że są ludzie którzy nie dbają o to aby mówić ładnie, tylko byle były słowa kluczowe i wyje*bane w konstrukcję. No