Aktywne Wpisy

Linnior88 +4
#p0lka #przegryw ostatnio mnie wzięło ja refleksję i podsumowanie życia i dałabym mała radę kobietom , nigdy nie bądźcie samowystarczalne inteligentne ani zaradne , facet was zawsze rzuci dla słodkiej idiotki która nie ma nic i zawsze potrzebuje męskiej pomocy do czego zmierzam ,
Z mojej paczki przyjaciółek to zawsze ja byłam ta która nie brała urlopów goniła terminy miała ambicje , uważała że "facetów nie powinno się naciągać ' dla facetów
Z mojej paczki przyjaciółek to zawsze ja byłam ta która nie brała urlopów goniła terminy miała ambicje , uważała że "facetów nie powinno się naciągać ' dla facetów

Lista sygnalow jakie kobiety sysylaja facetom ktorzy im sie podobaja (werbalne i niewerbalne razem):
1. Poprawianie wlosow
2. Rozchylanie ust
3. Odslanianie dekoldu
4. Odslanianie szyi
5. Inicjowanie dotyku np. przypadkowe szturchniecia
6. Mocny lub czesty kontakt wzrokowy czyli albo sie intensywnie patrzy albo czesto sie patrzy
7. Smieje sie z Waszych zartow nawet jak sa beznadziejne
8. W momencie smiechu patrza sie na Was
9. Swiecace, szklace sie oczy
10. Malpi
1. Poprawianie wlosow
2. Rozchylanie ust
3. Odslanianie dekoldu
4. Odslanianie szyi
5. Inicjowanie dotyku np. przypadkowe szturchniecia
6. Mocny lub czesty kontakt wzrokowy czyli albo sie intensywnie patrzy albo czesto sie patrzy
7. Smieje sie z Waszych zartow nawet jak sa beznadziejne
8. W momencie smiechu patrza sie na Was
9. Swiecace, szklace sie oczy
10. Malpi
Pracując zdalnie naprawdę omija Cię ten cały biurowy bajzel, bo w Twoim przypadku muszą Ci dać i wyjaśnić dokładnie zadanie itd., a w biurze po co te wszystkie narzędzia jak możesz na gębę usłyszeć, że klient chce to, to i to i po 2-3 h pracy masz to co usłyszałeś, a klient chciał całkiem coś innego, bo osobom odpowiedzialnym za kontakt z klientem nie chciało się tego pisać, bo przecież siedzisz w drugim pokoju.
#programowanie #programista15k
@nophp: asertywność nie ma nic wspólnego z pracą zdalną
Zacznę od pierwszego:
- nie ma w biurze moich [chorych] dzieci
@nophp: no o tym mówię, nie masz granic. Kiedykolwiek powiedziałeś NIE? Albo poprosiłeś o ustalenie priorytetów?
Mówisz, że Ci na gebe wrzucali, normalny człowiek by czekal az przyjdzie oficjalną drogą.
Po prostu nie masz granic
@programista15cm Ustalanie priorytetów w zadaniach, które są spóźnione. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dwa tygodnie temu jedno zadanie miałem oznaczone jako pilne, a drugie jako średnio pilne, ale miałem je
@kobrys13: Aha, czyli zlikwidujmy pracę zdalną, bo niektórzy nie radzą sobie ze swoimi kaszojadami? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jednak to branża (przynajmniej w Polsce) osób młodych, które nie mają takich problemów.
Nawet zacytowałeś słowo z mojej wypowiedzi 'CZASEM'.
Chciałem napisać drugi powód żeby czasem iść do biura, ale ELO duś się w swoim sosie własnym...
@nophp: jakie my? Ty jesteś programista i managerem jednocześnie? To jest kolejny dowód na to, że nie masz żadnych granic
@nophp: to na cholere im pokazujesz co robisz i jak ci idzie?