Aktywne Wpisy

mirko_anonim +36
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dzień dobry Mirki i Mirabelki.
Jest 5:18, nie mogę spać, wiec stwierdziłam, że do Was napiszę.
Mój chłopak miał wczoraj okrągłe 27 urodziny. Powiedział, że nic nie chce, bo wszystko ma, a tak w ogóle nie lubi obchodzić urodzin. No ale stwierdziłam, No nie można tak, to są przecież urodziny i postanowiłam kupić dla niego stoliczek na komputer do salonu, o którym mówił już od jakiegoś czasu. Urodziny spędziliśmy
Dzień dobry Mirki i Mirabelki.
Jest 5:18, nie mogę spać, wiec stwierdziłam, że do Was napiszę.
Mój chłopak miał wczoraj okrągłe 27 urodziny. Powiedział, że nic nie chce, bo wszystko ma, a tak w ogóle nie lubi obchodzić urodzin. No ale stwierdziłam, No nie można tak, to są przecież urodziny i postanowiłam kupić dla niego stoliczek na komputer do salonu, o którym mówił już od jakiegoś czasu. Urodziny spędziliśmy
Zauważyliśmy trochę sceptycyzmu wobec naszej akcji co de facto nas cieszy, bo widzimy, że trafiamy do osób, które są świadome zarówno korzyści, jak i ryzyka związanego z kryptowalutami. Wasze konstruktywne komentarze pozwalają nam zrozumieć Wasz punkt widzenia oraz zrozumieć gdzie możemy się poprawić.
W zeszłym tygodniu przeprowadziliśmy sesję Q&A podczas, której potwierdziłem że działania na Wykopie to oficjalne działania Binance. Zamieszczam link tutaj (szansa by się poznać ????). Aby nie szukać długo - potwierdziłem to w 14:15 minucie. Można to również zweryfikować z naszą obsługą klienta.
Szczegóły konkursu:
Napisz treść o krypto i otrzymaj szansę zgarnięcia do 100 $ w USDT!
Co, gdzie i jak?
1. Załóż konto na Binance oraz zweryfikuj je. Można pominąć jeżeli już posiadasz konto na Binance.
2. Opublikuj ciekawy wpis na temat krypto na platformie Wykop.pl. Możesz wybrać jeden z przygotowanych przez nas tematów lub wybrać własny.
Nie chce Ci się pisać treści? Też spoko!
1. Skorzystaj z przygotowanego przez Binance linku referencyjnego, aby założyć konto.
2. Zweryfikuj swoją tożsamość na Binance w czasie trwania konkursu.
Nagrody za treść i za rejestrację mogą się łączyć ze sobą. Czyli możesz zgarnąć zarówno 100 USDT za treść oraz 5 USDT za założenie konta i przejścia weryfikacji KYC!
Nagrody zostaną rozesłane do 14 dni roboczych od zakończenia konkursu!
Ogłoszenie zwycięzców nagród za opublikowane treści odbędzie się w poniedziałek 06/03/2023.
Okres trwania Konkursu: 20/02/2023 g. 13:00 - 02/03/2023 g. 13:00
#cryptochallenge23 #bitcoin #kryptowaluty
Mnie to tak bardziej intreresuje bajans, kiedy weźmiecie się za uczciwą robotę
@Binance_Poland: Halo kiedy wyniki?