Wpis z mikrobloga

od 6 lat mam starego HP do przeglądania internetu, od 2 #!$%@? się jak Alfa Romeo codziennie, coś #!$%@? nie działa albo system #!$%@? jakimiś bluescreenami czy #!$%@? losowe błędy ile bym nie robił reinstalacji to po 2 miesiącach działania robi focha i koło się zatacza. Coś jak na tym memie jaki bluescreen wariacie...

Już mnie tak #!$%@? te reinstalację, że ręką mnie świerzbi żeby #!$%@? w ten #!$%@? ekran ale hamuje się i w duchu płacze, że muszę się męczyć z tym gratem, bo do niczego więcej jak przechowywaniem danych i internetem mi nie potrzeba. Zresztą jak na tak stary już laptop ma dobre wnętrze i cóż poradzić..

Zapomniałem jeszcze o tym, że głośniki po 3 minutach się rozłączają, touchpad przestał działać po 3 latach a sam laptop wyje jak odkurzacz bo nie chce mi się po raz kolejny w roku rozpruwać połowy laptopa żeby przeczyscic wiatraczek, a i wymieniałem 3 dysk bo ten laptop ma umiejętność kasztanienia się czego popadnie... Zresztą to jest taki szit że po raz ostatni kupiłem jakiekolwiek gówno spod znaku HP.

#zalesie #komputery #laptop #hp #pavilion
HxRT0301 - od 6 lat mam starego HP do przeglądania internetu, od 2 #!$%@? się jak Alf...

źródło: temp_file.png5709096138991146810

Pobierz
  • 2