Wpis z mikrobloga

Merged Podcast to kanał youtube umożliwiająca rozmowę i eksplorację UAP przez pilotów, naukowców i innowatorów.

Bardzo polecam kanał, wypowiadają się tu Piloci, nie tylko wojskowi, opowiadają o swoich doświadczeniach w przestrzeni powietrznej.

Pilot komercyjny, Pilot Chris Van Voorhis lata samolotem od 14 roku życia i ma za sobą dziesiątki lat doświadczenia z ponad 30 000 godzin lotu. Dziś dzieli się on wieloma spotkaniami z UAP podczas latania i ujawnia, że wielu pilotów, których zna, również widziało te obiekty. Dzieli się tym, dlaczego uważa, że linie lotnicze próbują uciszyć pilotów, aby nie wypowiadali się w tej sprawie i dlaczego ten sceptycyzm nas powstrzymuje. Wyjaśnia również swój punkt widzenia na to, jaki wpływ na ludzkość miałoby ujawnienie tych obiektów i czy powinniśmy uznać to za zagrożenie bezpieczeństwa.

Trzy duże dyski w formacji trójkątnej weszły w atmosferę, te rzeczy były ogromne. Mieliśmy przed sobą jeszcze jeden samolot. Oni też to widzieli, my to widzieliśmy i rozmawialiśmy z nimi, a to był tak krótki okres, widzieliśmy to tylko przez może 15 sekund. Do dzisiaj mam kontakt z tymi osobami i ciągle to wspominamy. Ponieważ było to coś, co nadal, nawet teraz, sprawia, że włosy stają mi na karku. Czuję się zaszczycony, że mogłem to zobaczyć.To otworzyło mój umysł i pozwoliło mi nagle powiedzieć, hej, te rzeczy nie są w świecie fantazji, to coś, co jest prawdziwe. To coś, co nie należy do zjawisk paranormalnych i powinno być traktowane jako realne i rozpatrywane naukowo.

shorts
Jeżeli wam się nie chce oglądać całych odcinków to polecam tez shortsy na kanale.

#ufo #uap #ufonapowaznie
Heekate - Merged Podcast to kanał youtube umożliwiająca rozmowę i eksplorację UAP prz...
  • 1
  • Odpowiedz