Panowie nie wiem czy wiecie, ale w zamian za przekazany ukrainie sprzęt dostaliśmy leopardy i challangery za darmo, tak naprawdę to niemcy za to zapłaciły, tak przynajmniej twierdzą owczarki na reddicie
W gorących widzialem jak ktoś wrzucil, ale generalnie na reddicie pełno taki wątków gdzie niemcy jadą z antypolską propagandą nieraz wymyślając jakieś fejki kompletnie z dupy i plusują siebie nawzajem, możliwe że też jest to wspierane przez ruskie boty bo często aktywność takich kont ogranicza sie do szkalowania Polski
@Ciapatus: nic nowego. Tam tak się dzieje praktycznie odkąd poszły dostawy uzbrojenia. Najgorsze jest to, że jest bardzo duża grupa osób z Polski, która powiela niemieckie kłamstwa byle #!$%@?ć pisowi
@widmowy_dziobak: I dobrze, ten kraj jest w rozsypce tylko niektórzy nie są tego świadomi.
1. PiS podzielił już chyba na dobre Polaków. Ja sam z zażartego patrioty, który jako jedyny wywieszał na ulicy flage w każde święto, stałem się kimś, kto otwarcie przyznaje, że nie lubi swojego kraju. 2. PiS od początku kieruje 100% uwagi na politykę wewnętrzną, idąc na konflikt z wszystkimi dookoła, z Francją, Niemcami, nawet z USA xD
@Murasame: Mi chodzi tylko o prawdę a nie manipulacje i prawda jest taka, że powielane są kłamstwa. I nie, nie jest to dobre tak jak napisałeś.
Chodzi o to, że jak masz problemy w domu to starasz się sam je rozwiązać, a nie latasz po każdej rodzinie i się chwalisz jak to u Ciebie #!$%@? i nic z tym nie robisz, zróbcie coś ktoś
#ukraina #niemcy
W gorących widzialem jak ktoś wrzucil, ale generalnie na reddicie pełno taki wątków gdzie niemcy jadą z antypolską propagandą nieraz wymyślając jakieś fejki kompletnie z dupy i plusują siebie nawzajem, możliwe że też jest to wspierane przez ruskie boty bo często aktywność takich kont ogranicza sie do szkalowania Polski
1. PiS podzielił już chyba na dobre Polaków. Ja sam z zażartego patrioty, który jako jedyny wywieszał na ulicy flage w każde święto, stałem się kimś, kto otwarcie przyznaje, że nie lubi swojego kraju.
2. PiS od początku kieruje 100% uwagi na politykę wewnętrzną, idąc na konflikt z wszystkimi dookoła, z Francją, Niemcami, nawet z USA xD
I nie, nie jest to dobre tak jak napisałeś.
Chodzi o to, że jak masz problemy w domu to starasz się sam je rozwiązać, a nie latasz po każdej rodzinie i się chwalisz jak to u Ciebie #!$%@? i nic z tym nie robisz, zróbcie coś ktoś
w wojenki partyjne mnie nie mieszaj
To tak jakby obserwować jakąś patologicznę rodzinę, gdzie stary chleje i bije całą resztą i sobie powtarzać, że to ich sprawa i nie wolno się wtrącać.
Przestań manipulować, przykład z chlejącym starym zupełnie nielogiczny i nietrafiony.