Aktywne Wpisy
Talaxin +97
#pathofexile #patchofexile2 #gry #rozdajo Został mi ostatni klucz to standardowo plus i mem. Wieczorem wybiorę.
Dorodny_Wieprz +231
Wykopki, dzisiaj w wulkanizacji Auto-Kółko w Warszawie spotkałem się chyba ze szczytem Chamstwa, buty i i naciągania na kasę wobec klientów. Az to tutaj opisze swoja historie, niech Internet pamięta i uwazajcie w wulkanizacjach.
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
youtu.be/mtpoGmzKv_Y
To dla ludzi co ogladaja tik toka sie robi takich influencerow.
Sztuczki (kazdy normalny obserwator to widzi), generyczni, itd. Na tiktoku te wszystkie trendy nie maja sensu, powtarzanie generycznego template, nuda.
Bardo rzadko zdarza sie tam ciekawy content, teoretycznie wierze ze moglbym ogladac cos smiesznego, ale nawet jak ogladam "shoty" z przegladania tiktokow ktorer juz sa wybrane dla kogos i pozniej ktos inny zmontowal
Dzieciaki od powiedzmy 10 roku życia sami wybierają co oglądają a to jest skrojone pod nich -
@mikolaj332: dzisiaj YT polecił mi nowy film jednej ze zwyciężczyń poprzedniej edycji, tj. Hani z kanału "Hi Hania", nie obejrzałem, bo ten typ treści w ogóle mnie nie interesuje, ale wyświetlenia ma gigantyczne, ilość obserwujących na Instagramie też. Jeśli ona z tego wszystkiego (adwordsy + współprace) zarabia mniej, niż kilkadziesiąt tys zł miesięcznie, to byłbym bardzo zaskoczony.
Oczywiście program nie każdy wygra, ale dla kilkorga z uczestników
@mikolaj332: jedna nie, pewnie minimum kilka, tyle przynajmniej wybiło się w jakiś sposób dzięki pierwszej edycji tego show. Co do reszty raczej zgoda, rozrywka marna, w niektórych przypadkach treści są nie tylko głupie, ale też szkodliwe. Tylko nie wydaje mi się, by rolą rodzica było zakazywanie oglądania takich kanałów na youtube. To się nie uda, w roku
@mikolaj332: kolega chyba ciagle mentalnie żyje w roku 1998
1) dlaczego 20 latkowie garna się do tego zawodu polegającego na błaznowaniu jeżeli szansa na osiągniecie sukcesu jest taka jak zostanie drugim Lewndowskim
2) dlaczego jest masowe przyzwolenie na serwowanie dzieciom i młodzieży tego typu „rozrywki”
A patrzac na poprzednie t5m ponad polowa ludzi ktora tam wystepowala bardzo dobrze sobie radzi, zgarniaja pewnie kilkanascie k za wspolprace.
2. A co jest zlego w
Oj chyba nie wiesz jakie pieniądze na tym można zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mikolaj332: Sama uczestniczka Pola przed programem miała mniej niż 5k followow na IG. Teraz ma już ponad 50k i liczba dalej rośnie, a nikt jej nigdzie nie reklamował. Za sama taka ilość followow już dostaje współpracę z których dostanie jakies 5k-10k zl za samo zdjęcie lub instastories.