Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +328
Kobiety nie nadają się na wysokie stanowiska zarządcze, serio, nie jestem jakimś przeciwnikiem kobiet, ale z tego co widzę w #korposwiat to w dziale gdzie jest kobietą dowódcą, są najwieksze problemy, zero stabilności, panika, ma zły humor, wszyscy go mają, wymyślanie głupot niepotrzebnych, milion procesów i ich komplikowanie, a podczas okresu nie podchodź XD I te sztuczne pompowanie diversity to jest jeden wielki mit bo system jest stworzony pod facetów
Takie tam na oględzinach mieszkania, klientka chce tylko wymalować. Szybka wycena 1000zł za cały korytarz wraz z zabezpieczeniem drzwi podłóg itp materiał w zakresie klientki. Zostałem wyj**any za drzwi bo chyba przyjechałem z warszawy z tymi cenami - poprzednio pan zenek zrobił jej za 500zł malowanie z gipsowaniem. W komentarzu wiecej. #remontujzwykopem
Co się stało z tym portalem?
Niestety podobnie wygląda to obecnie na hejto. Polityka "weź se go na czarnom" zamiast banowania sprawia, że portal
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Śmierdzące wykopowe onuce będą szczekać, że rosja nam nie zagraża i powinniśmy pozwolić kacapom na ludobójstwo i okaleczanie ludzi, bo wołyń kiedyś tam. A tymczasem:
Rosyjski polityk grozi Polsce