Wpis z mikrobloga

@huncwot_: no tak bo wyborcza powołująca się na kolejnego generała Trąbke to wiarygodne źródło. Potężna Rosja co od roku po zajęciu trochę terenu to głównie w odwrocie.
  • Odpowiedz
@huncwot_: koleś ma myślenie życzeniowe. F-16 może będą za kilka miesięcy a może nigdy. Daj link do tego artykułu screen z prawej strony jaka data publikacji. Podejrzewam jesień 2022.
  • Odpowiedz
@huncwot_: rzeczywistość może kopnąć wykopka w dupę a on i tak jej nie zauważy. UKR w dłuższej jest skazana na porażkę jeśli rozstrzygnięcie ograniczy się do walk na polu bitwy
  • Odpowiedz
@huncwot_: nie spoko na pewno generał który był kiedyś na wakacjach w europie ale nie na Ukrainie, wie lepiej ;)
On tylko przez takie bzdety reklamuje swoją firmę.
Każda gazeta która liczy kliki tak działa., że na 70% treści dla nomalsów puszcza 30% treści dla tych innych ;)
Jedno jest pewne ani gazeta ani ten generał o niczym nie decyduje … może se tylko pogadać.
  • Odpowiedz
  • 0
@slapdash: wiem, że to może być dziwne, na wykopie, gdzie większość ogląda tvp. ja czytelnikiem GW, byłem jak większość wykopów nie było jeszcze na świecie.
większość wykopów biadoli o zamachu na wolność prasy ale ja znowu jestem w mniejszości, bo od lat ich wspieram subskrypcją
śmieje się z wykopowej głupoty, dlatego co chwila przypisuje się mnie do różnych partii
  • Odpowiedz
większość wykopów biadoli o zamachu na wolność prasy ale ja znowu jestem w mniejszości, bo od lat ich wspieram subskrypcją

@huncwot_: No i nie widzisz spadku jakości GW? Kiedyś nie zgadzałem się z kilkoma redaktorami, ale prezentowali różne punkty widzenia, mieli dobry warsztat pisarski, działy lokalne i kulturalne. Dziś nowe pokolenie redakcyjne tworzy ideologiczną papkę w każdym dziale po linii korporacyjnej z dużą ilością manipulacji. Wcześniej takie rzeczy w GW były
  • Odpowiedz
@vrNFWrUew3D4Rgz: jasne może jeszcze mieliby oficjalnie podać wam miejsce, zakres, i na czym ich szkolili :)
To że nasze migi sa na Ukrainie jeszcze do tej pory oficjalnie nie zostało potwierdzone ;)
  • Odpowiedz
jasne może jeszcze mieliby oficjalnie podać wam miejsce, zakres, i na czym ich szkolili :)

@wladdan: To jest akurat proste jak #!$%@?, pewnie byłoby to w bazie Nellis w Nevadzie. Pewnie dawno krążyłyby w Internecie jakieś zdjęcia, bo o to nietrudno. Na bank ktoś by zauważył ukraińskich żołnierzy w Vegas.

Już nie #!$%@?. Wszyscy poważni zaprzeczają szkoleniom ukraińskich pilotów w USA. A dostarczanie MiGów nie jest tym samym, czym dwuletnie szkolenie
  • Odpowiedz