Aktywne Wpisy
xena_x +9
Ależ to jest obrzydliwy widok. Facet który wygląda na 40 lat, jak stary wójek, nie grzeszy urodą i kobieta 18 lat, młoda, piękna. Obrzydliwie.
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Największą bekę mam z ludzi którzy kupują ciuchy w sklepach typu auchan czy Carrefour xD byłem z bratem na zakupach, i kupił sobie jakieś skarpetki i spodnie dresowe. Pytam się go co on #!$%@? xD ja ubieram się tylko w jakimś h&m czy c&a i wyglądam jak człowiek, a w takim Auchanie to można se kupić co najwyżej pasate pomidorowa xD
#bekazpodludzi #zakupy
#bekazpodludzi #zakupy
Czy kupowanie ciuchów w hipermarketach jest januszowe?
- Tak 22.9% (134)
- Nie 77.1% (452)
Ej @dzangyl jak tam, te F16? Doleciały już na Ukrainę?
#4konserwy #ukraina #bekazwykopkow
głównie w odwrocie? może na wykopie
@Grooveer no trochę przestrzeliłeś, luty tego roku
https://wyborcza.pl/magazyn/7,124059,29435306,olof-scholz-ukradl-ukrainie-czas-bez-f-16-te-wojne-wygra-flota.html
@Alusowy a tu masz jeszcze inny fragment, żaden generał trompka, tylko Bidem
On tylko przez takie bzdety reklamuje swoją firmę.
Każda gazeta która liczy kliki tak działa., że na 70% treści dla nomalsów puszcza 30% treści dla tych innych ;)
Jedno jest pewne ani gazeta ani ten generał o niczym nie decyduje … może se tylko pogadać.
Biden to ten giga chad, do którego modlą się wykopy
Joe nic nie zablokował, a nawet zgodził się że każde państwo ktore chce moze wyslac ich f-16 na Ukrainę ;))
ociehui
No to da im inne.
To samo mówił o abramsach
Nie po to wydali 100 mln $ na szkolenie ukraińskich pilotów by latali tylko na symulatorach :)
większość wykopów biadoli o zamachu na wolność prasy ale ja znowu jestem w mniejszości, bo od lat ich wspieram subskrypcją
śmieje się z wykopowej głupoty, dlatego co chwila przypisuje się mnie do różnych partii
@huncwot_: No i nie widzisz spadku jakości GW? Kiedyś nie zgadzałem się z kilkoma redaktorami, ale prezentowali różne punkty widzenia, mieli dobry warsztat pisarski, działy lokalne i kulturalne. Dziś nowe pokolenie redakcyjne tworzy ideologiczną papkę w każdym dziale po linii korporacyjnej z dużą ilością manipulacji. Wcześniej takie rzeczy w GW były
To że nasze migi sa na Ukrainie jeszcze do tej pory oficjalnie nie zostało potwierdzone ;)
@wladdan: To jest akurat proste jak #!$%@?, pewnie byłoby to w bazie Nellis w Nevadzie. Pewnie dawno krążyłyby w Internecie jakieś zdjęcia, bo o to nietrudno. Na bank ktoś by zauważył ukraińskich żołnierzy w Vegas.
Już nie #!$%@?. Wszyscy poważni zaprzeczają szkoleniom ukraińskich pilotów w USA. A dostarczanie MiGów nie jest tym samym, czym dwuletnie szkolenie
ale wierz se w co chcesz ;)
Do końca roku roku na niebie ukraińskim będą latały zachodnie samoloty. To moje zdanie. Ok?