Aktywne Wpisy
Kumpel19 +24
Noi nic.. stało się.. trafiłem na SOR z powodu nadużycia alkoholu.. :(.. jechalem autobusem.. nagle w klatce piersiowej zacząłem odczuwać ucisk, oraz płytki oddech, mrowienie górnych konczyn, i oczoplącz.. pogotowie szybko przyjechało.. diagnoza póki co nieznana.. robią mi badania moczu, krwi, tomografie z kontrastem i bez, rentgeny.. dostaje kroplówki.. jebla idzie dostać... trzymajcie się w tej polsce..
text +132
Powiem Wam, że dawno nic mnie tak nie wkurzyło, jak cały czas debilnie działające sądy.
W tym kraju mozesz kogoś prawie zabić, robić inwalidę do końca życia z 2 osób .... a dostaniesz rok w zawieszaniu na 3 lata (wystarczy normalnie żyć) i masz czysta kartotekę, jak by się nic nie stało.
A wina jest oczywista, sąd nie ma wątpliwości, kobieta która spowodowała wypadek, nie zamierza nawet przepraszać i podobno nawet w
W tym kraju mozesz kogoś prawie zabić, robić inwalidę do końca życia z 2 osób .... a dostaniesz rok w zawieszaniu na 3 lata (wystarczy normalnie żyć) i masz czysta kartotekę, jak by się nic nie stało.
A wina jest oczywista, sąd nie ma wątpliwości, kobieta która spowodowała wypadek, nie zamierza nawet przepraszać i podobno nawet w
#wykop20 #wykop20togowno #ioswykop #apple