Aktywne Wpisy
olito +37
Kurła, myślałem, że to jakiś chiński SUV a to Rolls Royce za 3 bańki. Koleś se kupił hot doga z czoskowym sosem i sobie je w środku w aucie. Tak trzeba żyć. #motoryzacja #samochody #luksus #bogactwo #rollsroyce
Rad-X +64
Jakie są wasze wspomnienia z lekarskiej komisji wojskowej?
Ja najgorzej wspominam pomiar siły mięśni odbytu tą #!$%@?ą dmuchaną gruszką z licznikiem. Ja jeszcze rowa nie ogoliłem i później musiałem paznokciami ten lubrykant z niego wygrzebywać. I w ogóle, to najgorsze uczucie tego ciepła tej gruszki po poprzednim kolesiu :/ niby są myte, ale...
A po drugie, to jak przy ważeniu jąder tą łyżką ogarną, że walisz kapucyna i dają cię na stanowisko
Ja najgorzej wspominam pomiar siły mięśni odbytu tą #!$%@?ą dmuchaną gruszką z licznikiem. Ja jeszcze rowa nie ogoliłem i później musiałem paznokciami ten lubrykant z niego wygrzebywać. I w ogóle, to najgorsze uczucie tego ciepła tej gruszki po poprzednim kolesiu :/ niby są myte, ale...
A po drugie, to jak przy ważeniu jąder tą łyżką ogarną, że walisz kapucyna i dają cię na stanowisko
Rozmawiałem dziś z Panią redaktor przez telefon. Trochę Mnie zaskoczyła telefonem bo byłem w pracy.
Słuchajcie. Jeden wątek muszę bardziej dogłębnie wyjaśnić.
Mianowicie. Kiedy Tiger zaczął być „sterowany” mniej/więcej. Kiedy Ja jako użytkownik i odbiorca treści Tigera to zauważyłem. Tzn. Jak wyglądała zmiana charakterystyki filmików czy „strimów” które wrzucał Tiger do neta.
Te filmiki co podesłałem są spoko. Ale chodzi o to aby nie były wycięte z kontekstu.
Bardzo dociekliwe pytania. Szczerze nie wiedziałem „na gorąco” co mam powiedzieć.
Oni nie chcą i nie mogą być stronniczy. I nie chcą publikować nie prawdy. Stad muszę to na prawdę profesjonalnie dopiąć.
Jeżeli jesteście w stanie jakieś sugestie podsunąć do końca tygodnia to będę wdzięczny.
Lub jak ktoś z Was jest chętny i kompetentny to ja mogę kogoś z was wprowadzić do dyskusji z Panią redaktor na drodze mailowej i będzie może ciut prościej.
I jeszcze jedna sprawa. Bardziej osobista.
W kwietniu będę charytatywnie się bił w formule boksu.
Jeżeli chcecie, macie ochotę to byłbym wdzięczny jakbyście pomogli Mi w charytatywnej zbiórce. Na pewno jest to lepsza opcja niż donejty dla tego makaka zgierskiego.
Link do zbiórki: siepomaga.pl/thejoker
Dyszka wystarczy w zupełności.
Nie namawiam, uszanuje.
Dobro wraca! ????
#bonzo #patostreamy