Aktywne Wpisy
Psychopathy_Red +588
Podsumowując:
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
Karzbig +1014
Chciałem sobie powiesić model i się zastanawiałem, jakie ludzie mają na to sposoby, ale już widzę, że jedyne co mogę powiesić to siebie a samolot do kosza XD
#elektroda #modelarstwo #januszcore
#elektroda #modelarstwo #januszcore
Mieszkańcy do takiego Bytomia zdążyli się przyzwyczaić. Dlatego dzisiaj zdjęcia miasta, które wykonał wówczas amerykański profesor żydowskiego pochodzenia, budzą nostalgię. Po prostu. Miasto naszego dzieciństwa. Zielony plac Kościuszki, zielony Rynek z brunatnymi kamienicami. Nie inaczej na Dworcowej, choć ludzi pełno. Świętująca 45-lecie Opera Śląska szara jak wytarty gumolit. Jelcze i Ikarusy na dworcu autobusowym. Ten kolejowy zdobi jeszcze estakada oraz nieudane eksperymenty z poprawianiem oryginalnej elewacji.
Więcej: https://wykop.pl/link/7008487/mowili-miasto-przeklete-tak-wygladal-bytom-w-1990-roku-niepublikowane-zdjecia
#polska #bytom #historia #ciekawostkihistoryczne #slask #katowice #polskiemiasta