Aktywne Wpisy
LatajacyOwad +4
W przypadku wojny, z przydział do jakiej roli byłby dla Ciebie najbardziej akceptowalny?
- Żołnierz wojsk powietrzno-desantowych 3.9% (33)
- Żołnierz piechoty 3.3% (28)
- Snajper 10.5% (89)
- Pilot drona bojowego 22.3% (189)
- Kierowca ciężarówki 4.5% (38)
- Kierowca transportera opancerzonego 0.9% (8)
- Człogista 2.4% (20)
- Kucharz 24.9% (211)
- Sanitariusz 4.4% (37)
- Logistyk 22.9% (194)
Mefedronka +309
Mirki, w końcu jestem singielką. Mogę robić co chcę.
Potrzebuję 500 plusów, żeby rozpocząć szalony projekt.
Każdemu plusującemu prześlę na pw zdjęcia.
Będzie to z jedną, no... może dwiema takimi marchewkami jak się uda.
Raczej na wykopie nikt tego nie robił, więc jakiś powiew świeżości doświadczycie.
Plusy zbieram do godz. 18:00. (。◕‿‿◕。)
Kto mnie zna, ten wie, że dotrzymuję słowa i wysyłam zdjęcia na prośbę
Potrzebuję 500 plusów, żeby rozpocząć szalony projekt.
Każdemu plusującemu prześlę na pw zdjęcia.
Będzie to z jedną, no... może dwiema takimi marchewkami jak się uda.
Raczej na wykopie nikt tego nie robił, więc jakiś powiew świeżości doświadczycie.
Plusy zbieram do godz. 18:00. (。◕‿‿◕。)
Kto mnie zna, ten wie, że dotrzymuję słowa i wysyłam zdjęcia na prośbę
Mówił, że najwięcej za walkę bokserską dostał 15k dolarów. Załóżmy dla tego przykładu, że kurs 4, bo bywało różnie. To dostał 60k za "najdroższą" walkę w boksie. Miał rekord 21-0 i kolejne 11 walk wygrał, ale wiadomo jak "buduje" się takie rekordy i na kim. Nawet gdyby MIMO WSZYSTKO dostał za każdą z 11 walk te maksymalne 60k to wychodzi 660k. Ale nic takiego nie miało miejsca, bo za poprzednie walki dostał pewnie mniej, choć też pewnie ok. 10k dolarów.
Myślę, że z pół bańki potężny Bór mu wyczarował, powiem tak. Tyle w temacie. Ale niektórzy żyją w innym świecie i wyobrażają sobie sumy bliskie miliona nawet xD
#famemma
@Meserole: Nie wiem, jak jest na Fame MMA, ale na wielu widowiskach sportowych to sponsorzy i ich reklamy generują największy zysk.
-Ile razy większa od tej twojej największej zapłaty będzie zapłata za walkę z Ferrarim
-No myśle, że tak z 12 razy większa.
12x15k=180k dolarów
4.37x180k= 786517.56 złotych
Tak wiec nie #!$%@? się do wykopków tylko do Łaszczyka który najwidoczniej w każdym wywiadzie #!$%@? coś innego.
Masz dowód, że to nie jest jakiś wymysł tylko bazowanie na słowach Łaszczyka. Jako, że to ty zacząłeś się rzucać i szybko zostałeś wyjaśniony
@GoodGuyChucky93: ale ja nie mówię że wszyscy tutaj tak mówili tylko napisałem że były osoby które łyknęły blef że fame płaci tyle za walkę xD