Wpis z mikrobloga

Co wy w ogóle #!$%@? o jakichś 780k dla Łaszczyka? xD Wykopki to jednak stan umysłu.

– Nie da się ukryć, że to główny powód. Powiększy mi się niedługo rodzina, więc nadarzyła się idealna okazja. Wyobraź sobie, że za jedną walkę na FAME, która maksymalnie będzie trwała dziewięć minut, dostanę tyle kasy, co za jedenaście ostatnich walk bokserskich łącznie.

Mówił, że najwięcej za walkę bokserską dostał 15k dolarów. Załóżmy dla tego przykładu, że kurs 4, bo bywało różnie. To dostał 60k za "najdroższą" walkę w boksie. Miał rekord 21-0 i kolejne 11 walk wygrał, ale wiadomo jak "buduje" się takie rekordy i na kim. Nawet gdyby MIMO WSZYSTKO dostał za każdą z 11 walk te maksymalne 60k to wychodzi 660k. Ale nic takiego nie miało miejsca, bo za poprzednie walki dostał pewnie mniej, choć też pewnie ok. 10k dolarów.

Myślę, że z pół bańki potężny Bór mu wyczarował, powiem tak. Tyle w temacie. Ale niektórzy żyją w innym świecie i wyobrażają sobie sumy bliskie miliona nawet xD

#famemma
  • 10
tutaj chodziły wersje że fame płacił po 2 miliony niektórym zawodnikom gdy gala zarobiła ~12milionów brutto na ppv także xD

@Meserole: Nie wiem, jak jest na Fame MMA, ale na wielu widowiskach sportowych to sponsorzy i ich reklamy generują największy zysk.
@OnKujajor91: 4:50
-Ile razy większa od tej twojej największej zapłaty będzie zapłata za walkę z Ferrarim
-No myśle, że tak z 12 razy większa.

12x15k=180k dolarów
4.37x180k= 786517.56 złotych

Tak wiec nie #!$%@? się do wykopków tylko do Łaszczyka który najwidoczniej w każdym wywiadzie #!$%@? coś innego.
Masz dowód, że to nie jest jakiś wymysł tylko bazowanie na słowach Łaszczyka. Jako, że to ty zacząłeś się rzucać i szybko zostałeś wyjaśniony
GoodGuyChucky93 - @OnKujajor91: 4:50
-Ile razy większa od tej twojej największej zapł...
@OnKujajor91 No pewnie, że Borek bo głównym celem jako jego promotora jest to, że musi go wypromować bo teraz żeby dostać walki na szczycie trzeba być znanym, a nie tylko w miarę dobrym
@GoodGuyChucky93: Nie usunę, ja nie ten typ. Okej, tego filmiku nie widziałem. No to Łaszczyk #!$%@? sam nie wie co. Potrzymuję, że wykopki odlatują czasem z tymi sumami, ale tutaj rzuciłeś nowe świało więc muszę zweryfikować swoje stanowisko i częściowo przyznaję się do błędu.
tutaj było to wspominane i większość w to nie wierzyła a jeśli już to, że jest to kwota za cały kontrakt na 3 walki

@GoodGuyChucky93: ale ja nie mówię że wszyscy tutaj tak mówili tylko napisałem że były osoby które łyknęły blef że fame płaci tyle za walkę xD