Aktywne Wpisy

Sam_w_domu +7
#mirabelkaszukamirka #warszawa
Posrednicze w poszukiwaniach.
Mirabelka lat 20
Warszawa
Bez szczegolnych wymagan ale odpadaja:
- Przegrywy
- #!$%@?
- Creepy
- Ulomy
- Przebojowi maczo
- Koneserzy ONS i FWB
Dziewczyna szuka normalnego chlopa ktory nie jest modelem tinderowca i bedzie ja szanowal.
To dziewczyna nie morswin. Obiektywnie oceniam figure na 10/10 i gdyby nie mieszkala w warszawie to bym sie nia nie podzielil.
Jak przebrniesz przeze mnie to dostaniesz jej kontakt
Posrednicze w poszukiwaniach.
Mirabelka lat 20
Warszawa
Bez szczegolnych wymagan ale odpadaja:
- Przegrywy
- #!$%@?
- Creepy
- Ulomy
- Przebojowi maczo
- Koneserzy ONS i FWB
Dziewczyna szuka normalnego chlopa ktory nie jest modelem tinderowca i bedzie ja szanowal.
To dziewczyna nie morswin. Obiektywnie oceniam figure na 10/10 i gdyby nie mieszkala w warszawie to bym sie nia nie podzielil.
Jak przebrniesz przeze mnie to dostaniesz jej kontakt

Lukaszek555 +134
W skrócie, w Zamościu pobito na śmierć 16 latka.
W pobiciu brało udział 3 chłopaków i 1 loszka, wszyscy 16-17 lat. Loszka została od razu zwolniona do domu, a zajęto się jedynie pozostałymi chłopakami którzy brali udział w pobiciu. Śledczym udało się odczytać jej skasowane wiadomości na messengerze, z których wynika że chciała się zemścić na Eryku (zabitym chłopaku), który rozpowiadał o niej plotki – czyli prawdopodobnie zleciła pobicie białorycerzom. Ostatecznie loszka
W pobiciu brało udział 3 chłopaków i 1 loszka, wszyscy 16-17 lat. Loszka została od razu zwolniona do domu, a zajęto się jedynie pozostałymi chłopakami którzy brali udział w pobiciu. Śledczym udało się odczytać jej skasowane wiadomości na messengerze, z których wynika że chciała się zemścić na Eryku (zabitym chłopaku), który rozpowiadał o niej plotki – czyli prawdopodobnie zleciła pobicie białorycerzom. Ostatecznie loszka
Ciała ukraińskich żołnierzy były ograbione z butów. Każde z nich praktycznie. Rosjanie zabierają z trupów nawet buty, bo ich armia bezdomnych alkoholików i więźniów nawet podstawowego wyposażenia nie posiada.
Tak samo apteczki, w ruskich są tylko opaski zaciskowe i gazy.
Generalnie to Rosja traktuje swoich soldatow jak śmieci do wywalenia.
#ukraina #wojnanaukrainie
Bo większość z nich to faktycznie jest głupia i tyle warta. Pokazuje to stan ich państwa. Kiedyś myślałem inaczej, ale teraz jestem zdania żeby ta dzicz siedziała za wielkim murem.
@whats_up_boi: no i co z tego? W perspektywie nie ma to znaczenia. Ważne, że mają karabin i jest ich dużo. NIe wygrywa ten co ma lepsze buty niestety.
@whats_up_boi: jestem w stanie w to uwierzyć. Z drugiej strony, może biorą, bo przemoczyli własne. Lepiej zdjąć buty z trupa, niż odmrozić stopy.
@whats_up_boi: dokładnie po tym poznaje ktorej ze stron ciała są na filmach.
Niestety, ale myślę, że większość by podmienilo buty na lepsze gdyby mieli taką możliwość ...