Aktywne Wpisy
JuliuszCheedar +31
Ostatnio wrzuciłem pod #krakow wpis, że niektórych #!$%@?ło, ale nie mogłem znaleźć mojego rachunku. Znalazłem w opiniach kogoś rachunek - jest i 15% doliczone za serwis. Co wy na to? :)
Zakluczacie swoje drzwi zaraz po wejściu do domostwa, czy robicie to dopiero jak idziecie spać?
#pytanie #dom #mieszkanie
#pytanie #dom #mieszkanie
Niesamowity ten teledysk Britney, ludzie tańczą do kamery, niesamowita rzecz.
A przyczepianie się do Dua Lipy, która nagrała jeden z lepszych albumów w 2020 roku też jest niepoważne.
No ale to trzeba śledzić rynek, słuchać albumów i interesować się muzyką 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Sam do britnejki mam sentyment bo jak zaczynała kariere to fajnie się oglądało w MTV ale bądźmy poważni - pop jest popem i zawsze jest masówką nastawioną na jak najszersze zasięgi.
ja '91 i pamiętam satelitę i niemiecką VIVA TV / MTV, które notabene grało muzykę, gdzie około 2010 roku robiło swoje gówno programy typu ny shore, pimp my ride, czy program gdzie prześwietlano prześcieradła UV, by sprawdzić kto ile wali...
Eminem, Dido, Limp Bizkit, Nickleback,
- lepsza muzyka
- Pitbull XD
W ogóle nie ma to jak wrzucić proste popularne popowe kawałki i na ich podstawie twierdzić 'kiedyś to była muzyka, teraz to nie'. Jeszcze jakieś disco polo trzeba było dorzucić do listy.
@Bananek2: to samo 10-15 lat temu było z Pitbullem
@WaveCreator: jaką mam bekę z Ciebie, że BSB dałeś za przykład świetnej muzyki, zwlaszcza w porównaniu do Sheerana :D
@GARN: teraz nazywamy to błędem przeżywalności (
zgaduje że masz 35+ lat
dziwne, że nie wstawiłeś Christiny Agureli - niemca po kasku sie biło albo do Britnej albo do niej
"being there done that"
nostalgia jest zdradliwa, z jednej strony powoduje w Nas przypływ dobrych wspomnień, ale jak sie zastanowisz, to stwierdzisz, że coś poszło nie tak i szukasz szczęscia , ponieważ teraz jesteś nieszczęśliwy. Uciekasz do czasów kiedy byłeś #przegryw
Dzisiaj/wczoraj/jutro też można znaleźć dobre
O BEJBE BEJBE