Aktywne Wpisy

muskutanin +175

wuut +9
Niech mi ktoś wytłumaczy na #!$%@? idioci cały czas wałkują temat Wołynia? Każdy wie co się wydarzyło, ale #!$%@?, to było prawie sto lat temu, nie ma to najmniejszego znaczenia w dzisiejszych czasach i są znacznie poważniejsze problemy niż #!$%@? Wołyń. XD
#ukraina
#ukraina
A o kurczaku też nie ma co pisać bo wystarczy ich odpowiedź w opiniach google(gdzie od paru miesięcy są same jedne gwiazdki) że oni sami wiedzą że ich kurczak jest bez szału i na mieście są lepsze budy pod tym względem. #szczecin
Odkąd trafiałem na zbyt przysmarzone mięso w kebsach.. przerzuciłem się na bary azjatyckie.. wszystko gotowane i w sumie w podobnych cenach
jakby przyprawiali to by pewnie nikt tego nie zjadł bo polaczki znają tylko 3 przyprawy, sól, pieprz i #!$%@? vegeta, których używają sporadycznie bo mają kubki smakowe wypalone od najtańszej wódki i ruskich szlugów
a tych wszystkich polakow poznałeś pewnie nie wychodząc z domu 10/10
? przecież ten jest wołowina albo kurczak.
ale ogólnie zgadzam się, bardzo przehypowany kebab, na papierze wszystko brzmi dobrze i zachęcająco, ale sosy są bez smaku, zero wyrazistości. mięso jest ok, czuć po teksturze, że jest dobre jakościowo, ale faktycznie czegoś mu brakuje.