Aktywne Wpisy
Enxixgebjxix +241
#!$%@? ludzie w robocie od rana cisną mnie od jakiegoś dziwaka. Był temat włosów, no i laski się smiały że faceci to nawet tyłka nie golą, no faceci zaczęli się wypowiadać że golą hehe itp.
I do mnie od razu A ty młody golisz?
No i ja w sumie to się zdziwiłem że tak można bo mówię że no jak skoro włosy mi z dupy wychodzą. I oni zapytali że o co
I do mnie od razu A ty młody golisz?
No i ja w sumie to się zdziwiłem że tak można bo mówię że no jak skoro włosy mi z dupy wychodzą. I oni zapytali że o co
Jesli sie zastanawiacie czy prawidlowo przyjmujecie klientow w burdelu to tutaj jak robi to jakas wariatka w uk
Pokazuje to że wersow ma bardzo podejście produktowe do YT i poprostu powiedziała jej że bez sensu teraz bo może być problem wizerunkowy ale jak potrzebuje hajsu to w sumie spoko, czy to oznacza że Kasia nie ma za dużo hajsu i musi wziąć walkę żeby sobie dorobć?
Reakcja faustyny i lexy to jedno wielkie XDDD bo już pewnie w głowie ułożyły plan na co wydadzą hajs z walki a tu jednak #!$%@? i nie będzie pieniążków
friz 6 Tomasz Karolak Maciej Musiał Adam Mickiewicz Adam Małysz
Przeglądam sobie tag ten czy inny, bronię? Chyba jesteś za krótko na tym tagu żeby wiedzieć co pisałem na ich temat ;)