Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Czy powinnam się martwić o zdradę? Ⓘ
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega

wezsepigulke +256
źródło: temp_file5548817916853187496
Pobierz

Koledzy koleżanki, polecie jakis model pendrive z usb 3.0/3.1 itd. z bardzo szybkim odczytem i zapisem.
Pojemność minimum 8 GB..
Mam kilka komputerów do zrobienia instalacji nie nadzworowanej i szukam czegoś z szybkim odczytem.
Do tej pory używałem SanDisk Ultra 3.0 ale po zrobieniu kilku instlacji pendrive jest mega gorący.
Szukam czegoś szybkiego, nie musi być dużego ale pewnego.
Podajcie jakieś modele z dobrymi transframi bo nie wiem po czym szukać. dzięki.