Aktywne Wpisy

smutny_przerebel +21

Under4est +15
Przecież to jest abstrakcja, że kupujesz grę za 350 zł, w którą nie możesz pograć. Siadamy z różową na kanapie, żeby pograć w coopie. 4 minuty kolejki, po 4 minutach błąd 300202. Kur@&. Aż się prosi o zwrot gry.
#diablo4 #gry #diablo #xboxseriesx
#diablo4 #gry #diablo #xboxseriesx
Ależ ta cieżka jest biedna w UFC, przecież żeby to był w jakikolwiek sposób wyrównany pojedynek to musieli by #!$%@? ręke Jonesowi.
To będzie deklasacja
#ufc
Gdzie Gane do Goata, on nie ma przewagi w żadnej płaszczyźnie vs Jones.
Gane potrafił przegrać z cepiarzem z mocnym ciosem Ngannou, to co dopiero z Jonesem.
Ludzie przez te jego akcje pozasportowe zapominają, że Jones jest najlepszym zawodnikiem w historii tej dyscypliny, 15 razy walczył o pas i 15 razy wygrał. Do tego nie
Wyczuwam trolla ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przegrał w parterze, a stójce prowadził.
JJ jest najbardziej utytułowanym zawodnikiem, ale ostatnia walkę z Reyesem miał słabą (według wielu ja przegrał) i nie spodziewam się by po 3 letniej przerwie walczył lepiej, szczególnie że nie będzie miał takiej przewagi gabarytów jak w półciężkiej.
To prawda, w ostatnich dwóch walkach w prime formie nie był ale ja bym go nie skreślał z tego powodu.
@kubaadamek: @Otsego_Amigo:
No nie walczył w ciężkiej nigdy, tylko że spójrzcie na jego gabaryty. To nie jest jakiś mike tyson z
@Pietrzykowski: why?
I jak tam panowie wasz Gane? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stało się dokładnie tak jak pisałem, absolutna deklasacja
No, ale rozjechał go jak walec więc sypie głowę popiołem. Pytanie czy to Bones jest tak kosmiczny czy dyspozycja Cyryla tego dnia była fatalna. Teraz z dziadkiem Stipem będzie taka sama dominacja, bo czasy Miocica sie skonczyly