Aktywne Wpisy
WykopX +2892
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
PSY_DELIC +205
Bardzo poważne i istotne dla mnie pytanie.
Zmagam się z niby Zespołem lękowym z somatyzacją. Z tym, że niczego się właściwie nie boję, ale jak się trochę wkurzę, odczuwam fizyczny dyskomfort, zmienia się pogoda lub o tak o, zaczynam zaciskać pięści, wzruszać ramionami itp.
Biorę górę leków a tym pregabaline, dulsevie i propranolol. Jestem po terapii. Wchodzę w kolejną. Ale to cały czas mało.
Od paru tygodni biorę olejek CBD 15 procent. Trochę pomaga, ale i tak czasem, bardzo czasem, muszę walnąć 0.25 Xanax.
Pytanie: czy warto kupować waloryzator i susz cbd lub ewentualnie THC, jak dostanę receptę?
Czy nie jest to szkodliwe np na płuca?
Z góry dziękuję.
#narkotykizawszespoko
#pytaniedoeksperta
#psychiatria
#medycyna
#nerwica
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63c311dc01f4c80d1901809f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Pregaba 2x 300
Dulo 1x 90
Propranolol 3x