Aktywne Wpisy
Talaxin +68
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Pitex +1
Patrząc na komentarze pod znaleziskiem "Koniec kupowania YouTube Premium za bezcen. Google anuluje subskrypcje" jestem aż zdumiony polskim cebularstwem. Ja rozumiem, że czasem szkoda 60zł/mc za UHD na Netflix czy innych pokrewnych platformach, ale 26zł/mc za coś co człowiek faktycznie ogląda dzień w dzień niezależnie od urządzeń lub poglądów stwierdzacie, że każdy sposób na obejście systemu płatności jest godny pochwały? Postawcie sobie swój własny serwer z filmem 4k60fps który okaże
Dzięki.
Bylem z zona w Grecji przez tydzien na konferencji naukowej. Prawde mowiac tym razem to zona byla na konferencji naukowej a ja robilem tam jako "bagazowy" ;-).
W Grecji o tej porze roku jest ekstra ale
Jestem teraz na wakacjach. Tym razem odwiedzilem moja mame ktora mieszka jakies 2 km od jeziora Goplo na granicy woj. Wielkopolskiego i Kujawsko-Pomorskiego. Prawde mowiac to wole wypoczynek polaczony z praca fizyczna bo inaczej sie nudze. Ostatnio wzmacnialem fundament bo rog domu zaczol sie obsowac. Dom byl budowany jeszcze w 1939 r wiec remont mu sie nalezy. Musialem podkopac sie pod fundament zalac go 25-cioma taczkami betonu