Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +189
Nadrabiam, co się działo od kilku dni i kisnę.
Obrona #!$%@? Kierwińskiego i łyknięcie tego „badania alkomatem” to ostateczny dowód, że fani KO są ostatnimi ludźmi, którzy mają prawo wyzywać pisowców od debili xd
Chłop bełkotał na dwóch wystąpieniach, na jednym z nich choćby Hołownia brzmiał normalnie, bełkotał w wywiadach. Ponadto jest szefem policji, więc ma tonę możliwości, żeby ukartować takie badanie, a policjantka, która go badała nie istnieje.
Wy naprawdę uwierzyliście,
Obrona #!$%@? Kierwińskiego i łyknięcie tego „badania alkomatem” to ostateczny dowód, że fani KO są ostatnimi ludźmi, którzy mają prawo wyzywać pisowców od debili xd
Chłop bełkotał na dwóch wystąpieniach, na jednym z nich choćby Hołownia brzmiał normalnie, bełkotał w wywiadach. Ponadto jest szefem policji, więc ma tonę możliwości, żeby ukartować takie badanie, a policjantka, która go badała nie istnieje.
Wy naprawdę uwierzyliście,
TrexTeR +69
Dzisiaj ojciec mi kupił samochód do jeżdzenia do pracy.
Seat Leon 1.9 TDI za równe 10 tys. To mój pierwszy, własny samochód. :) #przegryw #motoryzacja
Seat Leon 1.9 TDI za równe 10 tys. To mój pierwszy, własny samochód. :) #przegryw #motoryzacja
1. Obłap się.
2. Akcentuj naturalnie. Bez pseudo-amerykańskiego akcentu.
3. Rób lepsze filmy.
4. Pracuj dalej, by być podobnym do innego podróżnika.
5. Jedź za wschodnią granicę.
6. Nie podejmuj takiego ryzyka, jeśli nie pozwoli to na pokazanie wiele.
7. Rób podkłady muzyczne, przy których się nie usypia.
8. Nie rób lipnych filmików. Nie pokazuj za długo swoich vip domków na drzewie. Nie buduj niepotrzebnej dramaturgii. Nie rób bajtów (!). Jeśli dwa kraje wyglądają tak samo, to jedź do tego, gdzie jest bezpieczniej.
9. Usuń wadę wymowy (koleś spisał cię chyba na straty tym komentarzem).
10. Nie zawracaj głowy swoim zdrowiem. Jednocześnie nagraj ciekawy materiał, bez względu na koszty.
11. Jak dostaniesz jeszcze kilka subów, to usuń konto.
Pamiętaj, Mirek nie płaci i wymaga!