Aktywne Wpisy

thruster +60

Glock17 +99
Szkolni oprawcy to chyba najdobitniejszy przykład pokazujący jak życie jest niesprawiedliwe. Mają wysoką pozycję wśród rówieśników, dziewczyny się do nich kleją, nauczycielki będą wspominać z uśmiechem po latach ''ach ale z nich byli łobuziaki'' i za swoje czyny w szkole nigdy nie poniosą żadnych konsekwencji. W dorosłym życiu założą rodziny, wychowają kolejne pokolenie dręczycieli i będą mieszkać w nowowybudowanych domach.
Natomiast ofiary prześladowań są uważane przez rówieśników za najgorsze gówno którego należy
Natomiast ofiary prześladowań są uważane przez rówieśników za najgorsze gówno którego należy

Jest to temat na niezłą #pasta. Jeżeli umiesz bardzo dobrze jeździć (nigdy się nie przewracasz), jeździsz bardzo powoli, tylko w słoneczne dni, gdy temperatura wynosi 3-3.25 stopnia, a śnieg jest zmrożony, do tego twój dzień narciarski wygląda tak, że przyjeżdżasz na stok w godzinach szczytu, stoisz w kolejce godzinę, wyjeżdżasz na górę, robisz 60 zdjęć na ista, po czym gondolą zjeżdżasz na dół i
https://allegro.pl/oferta/uniwersalna-ramka-wkladka-korekcyjna-do-gogli-11466677041
@podomka
@zgon_bo_umar
Narazie mogę powiedzieć tylko po przymierzeniu "na sucho", że jest naprawdę dobrze z dociśnięciem gogli do twarzy (w porównaniu do chyba 15 innych modeli które mierzyłem w sklepach).
Magentyczne zamykanie paska pod brodą jest serio genialne. No i naprawdę łatwo można kupić dodatkowe i wymieniać szyby kompletnie bez narzędzi w kilkanaście sekund. Dokupiłem
Kask z szybą S2 prezentuje się jak na zdjęciu poniżej :D
Jestem po dwóch dniach jazdy i jestem z niego bardzo zadowolony, jest ogromna poprawa w stosunku do gogli OTG, które miałem wcześniej.
Nie czuć w ogóle ucisku od oprawek (który miałem permanentnie przy normalnych goglach OTG), serio, po kilku minutach w ogóle zapomina się, że ma się założone okulary korekcyjne :D
Podczas szybszej jazdy nie odczuwałem w