Wpis z mikrobloga

Za półtora miesiąca minie dokładnie rok od rozpoczęcia wojny na #ukraina więc myślę, że Putin coś szykuje grubego, aby odwrócić uwage rosyjskiej opinii publicznej od tego co przez ten czas zrobili.

Uważam, że to nie może być byle co i o małym znaczeniu. To niemal napewno będzie przystąpienie #bialorus do #wojna i atak na #kijow

Matwi mnie co innego: gdy już #rosja przekuje ten napompowany do absurdalnych rozmiarów balonik to jak zachowa się zachodni świat? Czy będzie umiał przyjąć porażke z pokorą, czy rozpęta III WŚ?

Nadchodzące miesiące będą bardzo niepokojące i radzę Wam trzymać rękę na pulsie bo skończycie jako mięso armatnie. Przede wszystkim więcej zdrowego rozsądku i mniej wykopowej napinki bo ktoś śmiał wspomnieć o realiach tej wojny. Kto ma to niech szykuje w razie czego kase, aby wyjechać do terenów zawsze neutralny przy globalnych konfliktach jak np Ameryka Południowa.
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Nadchodzące miesiące będą bardzo niepokojące i radzę Wam trzymać rękę na pulsie bo skończycie jako mięso armatnie

@dnO_Oceanu melduje gotowość bojową!
  • Odpowiedz
@dnO_Oceanu: porażkę? Rosja właśnie gospodarczo upada na ryj i pogłębia swoje demograficzne problemy. Strategicznie na arenie światowej przegrała i to zupełnie bez związku z wynikiem końcowym wojny z Ukrainą.
  • Odpowiedz
Putin coś szykuje grubego, aby odwrócić uwage rosyjskiej opinii publicznej od tego co przez ten czas zrobili

@dnO_Oceanu: Biatlon czołgowy, pokaz sztucznych ogni i spotkanie z przedszkolakami. Wiem z dobrych źródeł.

Czy będzie umiał przyjąć porażke z pokorą

Ta porażka świata zachodniego ma wyniknąć z hipotetycznego przystąpienia Białorusi do wojny, bo się zgubiłam?
  • Odpowiedz
mniej wykopowej napinki bo ktoś śmiał wspomnieć o realiach tej wojny

@dnO_Oceanu: Jakich realiach? Prawie rok wojny, dużą część zdobytych terytoriów ruscy utracili i nie są w stanie zrobić większych postępów od dłuższego czasu, a ty gadasz, że zaraz coś tam zrobią i wygrają? XD
  • Odpowiedz
Matwi mnie co innego: gdy już #rosja przekuje ten napompowany do absurdalnych rozmiarów balonik to jak zachowa się zachodni świat? Czy będzie umiał przyjąć porażke z pokorą, czy rozpęta III WŚ?

@dnO_Oceanu: Ale kto ma się pogodzić z porażką? Moskiewskie orki nie są zdolne do załapania tego, że tę wojnę #!$%@? jakoś w kwietniu.

Wejście Białorusi do wojny będzie oznaczało li tylko śmierć pewnej garstki Białorusinów i zmianę
  • Odpowiedz
  • 0
Za każdym razem wykop przerasta rzeczywistość ¯_(ツ)_/¯

Wrócimy tu za miesiąc, ale pewnie wtedy wykopki dostaną zbiorowej amnezji lub ostentacyjnie nie będą plusować i komentować, aby wpis przepadł, a oni będą tworzyć nową bańke i mieć nowy wspaniały świat, chociażby covid to dobitnie pokazał. No i tak wiem, że wy wiecie od kogo ja jestem itd bla bla bla
d.....u - Za każdym razem wykop przerasta rzeczywistość ¯\(ツ)/¯

Wrócimy tu za miesią...

źródło: comment_1673138432l2WzLKaIO2DvQNb09Sno0P.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@AloneShooter

a przy okazji konta zarejestrowane po lutym 2022 i wypowiadające się na tagach #rosja #ukraina powinny być systemowo oznaczane jako o obniżonej wiarygodności. Przynajmniej do czasu końca wojny.

A nie lepiej po prostu wprost napisać, że konta które nie powielają tego samego co my to powinny mieć bana? Już czytałem tutaj, że wysyp kont przed wojną, w trakcie wojny, będzie pewnie, że i po wojnie. Tak
  • Odpowiedz