Aktywne Wpisy

Anoncio2111 +15
Załóżmy teoretyczną sytuację- jesteście z różową od dwóch lat, nigdy jeszcze nie było tych słynnych seksów, pomimo że wprost powiedziała wam, że z byłymi lubiła eksperymentować (nawet publicznie), a jej były miał ponad 25 cm. Jakbyście zareagowali?
#blackpill
#blackpill

źródło: temp_file2718669570902269645
Pobierz
FajnyTypek +88
Jedną z najgorszych rad jakie słyszy młody facet obecnie jest, aby nie zaprzątał sobie głowy kobietami, tylko rozwijał się i dążył do sukcesu zarabiając hajs.
Brzmi logicznie, ale to kompletna bzdura.
Po pierwsze jakie kobiety przyjdą, gdy juz osiągniesz sukces? Ile czasu zajmie Ci, abyś go osiągnał?
Przyjdą gold diggerki i inne słabego sortu latawice, ktore będzie interesować jakie masz zasoby mając Cie gdzieś jako osobę. Gdzie one były gdy startowałeś?
Nagle pojawią
Brzmi logicznie, ale to kompletna bzdura.
Po pierwsze jakie kobiety przyjdą, gdy juz osiągniesz sukces? Ile czasu zajmie Ci, abyś go osiągnał?
Przyjdą gold diggerki i inne słabego sortu latawice, ktore będzie interesować jakie masz zasoby mając Cie gdzieś jako osobę. Gdzie one były gdy startowałeś?
Nagle pojawią
Witam Mirków i Mirabelki, mam trudną sprawę rodzinną i potrzebuję porady. Czy byście wysłali na własną rodziną siostrę mops? Czy placówki domów dziecka są bezpieczne i czy na pewno dzieciom byłoby tam lepiej? Long story short siostra ma socjopatyczną naturę i manipuluje, wyrzuciła męża z domu (imo słusznie bo nie chodził do pracy, nie opiekował się dziećmi i grał tylko w karty), ale odkryłam że zastopowała komornika i spotyka się z nim po kryjomu, a po rodzinie żebrze o hajs o płacze jak jej nie jest ciężko. Dzieci (trójka) mają tylko dach nad głową o jedzenie, krzyczy na nich, ale nie pije alko i ich nie bije na całe szczęście. Ma mieszkanie za darmo od rodziców "bo ma dzieci", a jej opieka wygląda tak że najstarszy (8 lat) nie zdał do drugiej klasy bo jej podsunęli papier o brak promocji inaczej zgłoszą zaniedbanie do sądu rodzinnego a ta zamiast się tłumaczyć to wolała mieć spokój i podpisała. Młodsza 7 lat razem z tym bratem sami chodzą do szkoły z kluczami na szyi, ta nie patrzy nawet przez okno czy docierają do szkoły - ostatnio wyszło że 8 latek jest prześladowany przez chłopaków z poprzedniej klasy już od półtora roku pomimo że nie są już razem w klasie, biją go i nawet ścigają pod sam dom. A moja siostra nie zrobiła z tym nic bo twierdzi że szkoła nic z tym nie zrobi, nawet nie wie jak prześladowcy mają na imię. Tylko czeka aż jej super mąż się zmieni. Nawet zgłosiła się do szpitala psychiatrycznego aby go "zmienić" i jak tylko się do niej odezwał to przestała rozmawiać z rodziną przez pół roku bo wszyscy jej mówią aby go zostawiła e końcu i zajęła się dziećmi... Mój dylemat jest taki że tym dzieciom nie jest dobrze, ale boje się że w bidulu będzie im jeszcze gorzej. Nikt z rodziny nie chce się nimi zająć, bo już teraz mają traumę i boją się je wychowywać. Z drugiej strony to wina mojej siostry i to ona jest odpowiedzialna za jej super decyzje życiowe, jest już dawno po 30. Co myślicie? Ja nie mam warunków przygarnąć nawet jednego co najwyżej wziąć na wakacje... A siostrze można dawać tyle pomocy i kasy ale nic z tego nie wynika.
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63b9db29bab6bef5c0901fc3
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: anonimowo - bez skrupułów tak. socjo rodzic to tragedia