Aktywne Wpisy
Cześć Panowie i Panie, to ja Kasia Pieluszka, Kasia z Bali.
Mam dla was poradnik o wyrywaniu. Perspektywa kobiety, rady od ludzi pochodzących z całego świata, historie z życia (między innymi o nagich Czeszkach), charakterystyka kultur (rady jak wyrwać Francuza lub Francuzkę czy mieszkańców Asutralii)
Kupujecie wpłacając od 29 zł na Sztuka wyrywania - poradnik dla kobiet i mężczyzn
Wysyłka ebooka do 12 godzin.
Wiem, że lubicie czytać ;)
#rozrywka #bali #
Mam dla was poradnik o wyrywaniu. Perspektywa kobiety, rady od ludzi pochodzących z całego świata, historie z życia (między innymi o nagich Czeszkach), charakterystyka kultur (rady jak wyrwać Francuza lub Francuzkę czy mieszkańców Asutralii)
Kupujecie wpłacając od 29 zł na Sztuka wyrywania - poradnik dla kobiet i mężczyzn
Wysyłka ebooka do 12 godzin.
Wiem, że lubicie czytać ;)
#rozrywka #bali #
stormi +32
kocham to zdjecie mojej dupy, ono powinno wisiec w paryskim luwrze obok mona lisy
Co się może stać w najgorszym wypadku jeśli sam zrobię ceramikę nieumiejętnie?
Lakerować nic nie trzeba bo auto nowe.
#motoryzacja
@mmnwis2: kto ci broni samemu nałożyć ceramike?
Ceramika wymaga perfekcyjnego przygotowania lakieru: korekta, polerka, pełne mycie z dekontaminacją... Generalnie jest mnóstwo punktów do spełnienia, aby zrobić to prawidłowo. Ceramika do tego podbija mocno niedoskonałości lakieru, więc wszelkiego rodzaju rysy staną się bardziej widoczne. No ale możesz sam spróbować, kup sobie tenzi czy K2 za mniej niż stówkę i się baw. Tylko przygotuj sobie lakier tak, jak mówią ludziki na YT, bo inaczej będzie