Aktywne Wpisy
lileniaa +11
#danielmagical
Co jak co pasują jej nowe włosy xD ślicznie wygląda
Co jak co pasują jej nowe włosy xD ślicznie wygląda
Studiuje sobie informatykę, i powoli zaczyna mnie wkur##ac fakt ze uczą mnie wszystkiego po trochu ale niczego konkretnego. W efekcie teoretycznie potrafię wszystko ale nic dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°). Zaczynam powoli myśleć ze tylko marnuje swój czas na tej uczelni xD.
Jak ostatnio policzyłem to teraz "opanowuję" 6 język.
Co byście polecili zrobić komuś w mojej sytuacji? Chciałbym się czegoś konkretnego i przede wszystkim przydatnego w końcu
Jak ostatnio policzyłem to teraz "opanowuję" 6 język.
Co byście polecili zrobić komuś w mojej sytuacji? Chciałbym się czegoś konkretnego i przede wszystkim przydatnego w końcu
No więc pewnego ranka ojciec kolegi szykuje się do pracy, jego matka robi śniadanie w kuchni. Tatko zakłada więc przed lustrem koszulę, wkłada jakiś sweter, w międzyczasie babcia przechodzi obok, komplementuje wygląd swojego syna (oczywiście go nie poznaje) i idzie do kuchni. Drzwi do kuchni otwarte i ojciec słyszy jak babcia mówi niby szeptem do jego żony: "Ten nasz lokator to pewnie dzisiaj na dziewczyny idzie, bo tak się stroi" xd Matka wielkie oczy i #!$%@? na maksa, ale najlepsze było to, że mimo że przecież wszyscy wiedzą, że babcia niczego nie ogarnia to i tak matka do ojca się cały dzień nie odzywała. Normalnie jak w tym żarcie co kogoś niesłusznie oskarżono o kradzież - "niesmak pozostał" xd
#czarnyhumor #heheszki #logikarozowychpaskow