Aktywne Wpisy
KingaM +50
Serio, #orange? Przecież to święto ma głębokie znaczenie religijne dla wielu osób, a Wy postanowiliście robić z tego jaja dosłownie i w przenośni. To jest jakieś kurwskie lekceważenie wolności religijnej i świętości tradycji. Co będzie następne? Cyfrowe noszenie palm w Wielki Tydzień? Albo cyfrowe chodzenie na msze? Może e-palenie ziółka przez rastuchów które przecież jest ich sakramentem albo darmowe gigabajtu z okazji obalenia reżimu.
Ja wiem, że to tylko zabawa
Ja wiem, że to tylko zabawa
ZenujacaDoomerka +212
W ogóle fascynuje mnie istnienie osób co kochają Marvela i star wars.
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
Napad na pko bp- napastnik Ukrainka z nożem - grudzien:
767wykop, 30 zakop
https://www.wykop.pl/link/6932587/napad-na-pko-bank-polski-w-przemyslu-zatrzymano-mloda-obywatelke-ukrainy/
Napad na Millennium - napastnik Polak z pistoletem- dzisiaj
4 wykop, 4 zakop
https://www.wykop.pl/link/6968761/napad-na-bank-w-czestochowie-sprawca-zatrzymany-na-goracym-uczynku/#_=_
@DEATH_INTJ @ZAWADIAK moge prosić o komenatrz do napadu z dzisiaj?
#rasizm #bekazwykopkow #bekazprawakow #onucowewpisy #policja
@arturooo32: uważasz że Ukraińcy to inna rasa ?? ciekawe
termin „dyskryminacja rasowa” oznacza rozróżnianie, wykluczanie, restrykcje lub preferencje na podstawie rasy, koloru, urodzenia albo narodowego lub etnicznego pochodzenia, które mają na celu lub powodują niweczenie, umniejszanie uznania, cieszenia się z lub wykonywania, na równych zasadach, praw ludzkich i podstawowych wolności w polityce, ekonomii, w sferze socjalnej, kulturalnej lub jakiejkolwiek innej dziedzinie życia publicznego
@printHelloWorld: Polak w Polsce ma prawo do napadania z bronią, dobrze rozumiem?
@printHelloWorld: ciekawe czy w tym roku przeczytam na wykopie coś głupszego. Prawo ulicy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
vs
Napad na pko bp- napastnik Ukrainka z nożem - grudzien:
@dzangyl: @M4rcinS: kto postąpił gorzej Polak rozsierdzony rządami PiSiorów czy obywatel Ukrainy przebywający w Polsce (obcy kraj dla tego człowieka). Słucham odpowiedzi i zamykajcie dzieciaki ten wpis bo się ośmieszacie tylko...
@printHelloWorld: jednak napisałeś coś głupszego, dawaj dalej mądrości ulicy. Masz potencjał.
https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-polak-zaatakowal-turystke-na-dworcu-w-rzymie-policyjna-oblaw,nId,6512369
za powyższe polak (specjalnie z małej) który dopuścił się tej zbrodni powinien przez rząd Izraela zostać skazany na karę tamtejszego więzenia.
Dalem ci rozkminkę co xD idź już spać dzieciaku...
@arturooo32: skąd polak miał pistolet? :D
Pozdro i trzymaj się (ʘ‿ʘ)