Aktywne Wpisy
kiszczak +922
Mireczki pijcie ze mną kompot. Własnoręcznie zrobiłem siedzisko z palet na balkon. Dla niektórych to pewnie nic takiego, ale jestem po porażeniu czterokonczynowym, mam niewydolne serce, wątrobę i nerki. Dla mnie to wyczyn niczym zdobycie Mount Everest i jestem z siebie zajebiście dumny( ͡º ͜ʖ͡º)
#chwalesie #balkon
#chwalesie #balkon
monox12 +271
Najspokojnieszy kibic w Polsce w tym momencie
#mecz
#mecz
* dobrymi ładowarkami
* są warte swojej ceny
?
Na czym mi zależy (a co mają te ładowarki):
* na pokazywaniu jaka jest faktyczna pojemność akumulatora
* 4 niezależne kanały
* automatyczne podawanie napięcie podczas procesu ładowania (ładowanie sterowane procesorem a nie timerem)
A może możecie polecić lepsze / lub tańsze ładowarki, które nie ustępują tym wymienionym?
PS. Ceny wziąłem z Aliexpress.
#ladowarka #elektronika #akumulatorki #pytanie
Czytałem opisy tych ładowarek zarówno na Aliexpress jak i na ich stronie firmowej. W obu miejscach opisy są beznadziejne i brakuje sporo informacji.
Stąd moje pytanie - może znacie odpowiedź:
Czy Lii-500 ma tryb auto podczas ładowania akumulatorów czy może za każdym razem muszę manualnie ustawiać konkretne napięcie ładowania?
btw:
W Lii-600 na wyświetlaczu widać na zdjęciach, że jest coś takiego jak auto, ale na zdjęciach wyświetlacza
O, na tym foto Lii-600 w prawym górnym rogu widać słówko auto.
Ostatnio jedna z moich ładowarek umiera, co spowodowało, że jednak skusiłem się na tą tu dyskutowaną ładowarkę Lii-500s.
Jej ceny na AliExpress juz chyba spadają, bo ja ją dziś kupiłem za 103,88 PLN.
Link:
https://www.aliexpress.com/item/1005006381235248.html
Dziwne, bo po kupnie, cena skoczyła do 148,41 PLN. Widać, załapałem się na jakąś promocję, bo kiedy kupowałem, to było napisane, że można kupować tylko po jednej sztuce. Teraz