Aktywne Wpisy
KosmicznyPaczek +693
Boski_Emil +714
Dzieńdoberek! Teraz już bez błędu!
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
w kwietniu 2019 spotkałem się fajną laską z tindera... ja miałem wtedy 30 lat, ona chyba 31.. byłem nawet nie pół roku po toksycznym związku więc nadawałem się co najwyżej do tarcia chrzanu a nie do poznania kogoś nowego, no i ogólnie patrząc z perspektywy czasu to dało by radę coś więcej jakbym był ogarnięty, ale to był dopiero początek drogi dochodzenia do siebie. Mieliśmy się w znajomych na fb. Podobne zainteresowania, wczuty... no i skubana ładna była. no ale przez to że ja byłem zbyt zraniony i czuły na pewne rzeczy niż normalnie powinno być to ten kontakt się nie rozwinął... później zaraz poznała jakiegoś typa, a dzisiaj wrzuciła fotki jak ten typ się jej oświadczył, po paru latach razem i ogólnie obrączki powiedziała tak...
I widzę taką nie wykorzystną poniekąd okazję. że to moglibyśmy być my.. i moje życie mogło by inaczej wyglądać.
Ale z drugiej strony nie mam żadnych wyrzutów do siebie z tego powodu.. byłem w stanie jakim byłem, wtedy zrobiłem wszystko najlepiej jak mogłem i byłem wtedy jaki byłem.. ¯\_(ツ)_/¯