Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +349
Mam wrażenie, że wykopki coś słabo dziś kibicują mmmarysi, dlatego podbijam pulę.
Jak mmmmarysia zdobędzie dziś zloty medal, to usuwam konto.
#oswiadczenie #paryz2024 #bojowkamariiandrejczyk #ladnapani #mecz #polska
Jak mmmmarysia zdobędzie dziś zloty medal, to usuwam konto.
#oswiadczenie #paryz2024 #bojowkamariiandrejczyk #ladnapani #mecz #polska
Spuchaczu +41
Jesteśmy chyba jedynym narodem który cieszy się z drugiego miejsca w takiej sytuacji. Owszem sam medal jest jakimś sukcesem, ale że będzie przynajmniej srebrny, wiedzieliśmy już 3 dni temu. I nagle dzisiaj, zaraz po ośmieszającej porażce, wręcz deklasacji przez, co tu dużo mówić, niżej notowanego rywala, mamy wielki szał radości w telewizji i w mediach, bo MAMY SREBRO!!!1
Zobaczcie sobie, jak siatkarze brazylijscy przyjmują srebrne medale. Ale to nie ten mental co
Zobaczcie sobie, jak siatkarze brazylijscy przyjmują srebrne medale. Ale to nie ten mental co
Przez ostatnie 2 lata inwestowałem prawie wszystkie swoje oszczędności na gieldzie. Na dzień dzisiejszy jestem stratny około 80% zainwestowanego kapitału. Prawie 70 tysięcy złotych. Straciłem też ponad 20 tysięcy bawiąc się w day trading. Najlepsze w tym wszystkim jest to że moi najbliżsi nie wiedzą jak dużo straciłem. Jedynie że jest gorszy czas i jestem na minus. W zasadzie taką kwotę będę odkładał przez najbliższe 4 lata? Oczywiscie będzie to wymagało wielu wyrzeczen. Sam nie wiem czy ratować to co z tego zostało czy trzymać jak jest i liczyć że kiedyś uda się odrobić chociaż część.
#gielda #zalesie
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63ac6ce16ee95d57c223cdaa
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
- załadować się po jaja w pewniaczka za reszte co masz i wrszcie odkuć się
- dać sobie na wstrzymanie bo przez 2lata robiłes zdecydowanie odwrotnie niż powinienes wiec czemu miałoby być teraz lepiej?
Rzucasz moneta, orzel to L, reszka to S
I pakujesz full depo w gaziora
Najdalej na koniec sesji bedziesz juz wiedzial czy wszystko odrobiles i starczy jeszcze na Dacie Duster
Czy wyzerowalo
Póki nie sprzedales to nie straciłeś
Wszystko teraz spada ale z czasem się odbije
No ale wracam do pytania
@polar: inwestorzy kupujący akcje na amerykańskiej giełdzie w 1929 roku po wielkim krachu wyszli na zero* po 25 latach.
Więc prawda, z czasem się odbije, pytanie jak długo jesteś w stanie wisieć na haku