Wpis z mikrobloga

@Lanc: @roykovsky: Dzięki, żebyśmy się zrozumieli, ja sobie spokojnie poradzę, po prostu widziałem że gość siedzi na forum, ma taką samą kartę i zapytałem żeby porównać, może coś znajdę co mi pomoże i tyle. Bardziej chodziło mi o kontakt z innymi kopaczami :)
  • Odpowiedz
@Lanc: a wizyta u lekarza zawsze za pierwszym razem kończy się odpowiednią diagnozą? A może lekarze też nie powinni dostawać hajsu aż nie wyleczą gościa?

A autor wpisu mógł zwyczajnie nie robić scen i przejrzeć sam forum, ale nie, chciał komuś dowalić wpisem na mirko.
  • Odpowiedz
@Lanc: no wlasnie nie masz racji..bo w przypadku R9 290 wszystko da sie przewidziec. jest program ktory sprawdza rodzaj pamieci i sa juz sprawdzone ustawienia...tylko zeby wiedziec co i jak, to trzeba bylo sledzic 3-5 watkow na roznych forach co maja po 100-200 stron i probowac..powodzenia..ja to przeszedlem, dlatego cenie ta wiedze...teraz kopie Vertcoin wiec mam 50% hashrate 450kh/s..jak zaczne kopac normalny scrypt to moge zrobic screena i wkleic jak
  • Odpowiedz
@omar_is_coming: wiesz zabawne to dla mnie bo sam pomagałem ludziom ustawiać koparki, jakimś totalnie początkującym, siedziałem z nimi czasem długo, odpowiadałem na pytania itp. Myślałem że to naturalne na forum na którym sobie pomagamy, moja naiwność mnie rozśmieszyła :)
  • Odpowiedz
@krzemas: Jedni się cenia inni nie to jest zabawne :) i twoja wiedza jest na innym poziomie jeśli chodzi o ustawienie koparek nisz jego także jest znacznie wiecej warta niż twoja oszacowana przez Ciebie na nic. Afryka na wolontariat wzywa.
  • Odpowiedz
@arturlot: a skąd wiesz, że moja wiedza jest na niższym poziomie? Do tej pory miałem kartę 280x a teraz 290, różnica taka, że zabieram się za nowy sprzęt. Ja nie mam zwyczaju się ciskać o drobne za kiwnięcie palcem.
  • Odpowiedz
@krzemas: Bo według Ciebie jest nic nie warta bo robiłeś to za darmo czyli jest nic nie warta. Jakby mi zależało to zapłaciłbym za czyjąś wiedze a nie robił ss rozmowy i wstawiał na publiczne forum. Mało elegancko.
  • Odpowiedz
@arturlot: wyobraź teraz sobie świat, w którym kogoś prosisz o ogień a on "2zł", szturchniesz na ulicy, odszkodowanie "5zł". Ja nie uważam, że jak coś jest za darmo to jest nic nie warte, to jakieś bardzo cyniczne stwierdzenie. Rozumiem, że s--s z prostytutką jest więcej wart niż z własną dziewczyną?
  • Odpowiedz
@krzemas: Źle to zinterpretowałeś. Nie jest nic warte pieniędzy. "Rozumiem, że s--s z prostytutką jest więcej wart niż z własną dziewczyną? " Z prostytutką jest wiele razy tańczy biorąc pod uwagę koszta dodatkowe.
  • Odpowiedz